KolegaPoKiju Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Spirit ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 (edytowane) Swojak HM. http://jerkbait.pl/topic/11978-woblery-na-dzik%C4%85-rzek%C4%99-head-made-by-wildriver/page-14 Edytowane 12 Września 2013 przez wildriver 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek1b Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Bardzo ładny boleń a i wobler niczego sobie gratulacje wildriver. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Piękny grubas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 nocny Boluś rankiem , przypon wolframofwy nie przeszkadzał 2 ujęcia z mojego tel i kumpla pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapia Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Piękny boleń . Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Oj ten z pierwszego zdjęcia musiał już dać popalić, ładne bolki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 dzięki , to jet 1 rybka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek1b Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Na drugim zdjęciu jeszcze emocje nie zeszły bo widać na twarzy radochę wymieszaną z adrenalinką. Gratulacje, kawał byka złowiłeś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapia Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Naprawdę piękne ryby tylko pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 No ładnie ładnie chłopaki , gratki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 14 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Wczorajsza serbska rapka 70+ kolegi Dragana na mój wobler Cienki 5 SS 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 14 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Dzisiaj w końcu trafiłem rybki których nie wstyd pokazać Pierwszy raz w tym roku pojechałem na swoją miejscówkę na Narwi i się opłaciło, zaliczyłem 4 rybki 65,70, 72 i 72.Wszystkie wzięły na ołowiankę, na fotkach dwie z nichNa rybach byli ze mną @bolenjanusz i @florek87, Janusz jak zwykle skopał nam d... łowiąc 6 szt w wymiarze 65-70 cm tu jeden z nichKrzysiek natomiast miał jednego bolka ale za to najgrubszego długość 70Chłopaki też wszystkie wyjęli na ołowianki. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 14 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Ładne, grube rybki.Teraz już są takie upasione . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 14 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Pogoda deszczowa a bolki gryzą jak widać. Chodziły po wierzchu czy na powierzchni cisza? Gratki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 14 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Widać było jak chodzą ale nie chlapały, mieliśmy też sporo odprowadzeń przynęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 14 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Ładnie wybarwione grube bolce, w dobry spęd trafiliście. To są właśnie bolenie, chodzisz cały rok, łuskasz pojedyncze ryby, ale jak trafisz w dzień to możesz się wyłowić za cały rok. Gratulacje za znalezienie się w odpowiednim miejscu w odpowiednim czasie bo to jest najtrudniejsze.pozdrawiamwujek 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 14 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Pięknie to Wujek ująłeś idealne miejsce w odpowiedniej porze piękna robota chłopaki, gratulacje i życzę więcej takich dni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapia Opublikowano 14 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Piękne bolenie U mnie dzisiaj same maluchy Bolce nie dały się oszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 14 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Ładnie wybarwione grube bolce, w dobry spęd trafiliście. To są właśnie bolenie, chodzisz cały rok, łuskasz pojedyncze ryby, ale jak trafisz w dzień to możesz się wyłowić za cały rok. Gratulacje za znalezienie się w odpowiednim miejscu w odpowiednim czasie bo to jest najtrudniejsze.pozdrawiamwujekDzięki Miejsce ma to coś, w najlepszych czasach można było mieć z niego kilkanaście szt na głowę,a dzisiejszy wynik był najlepszy od 3 lat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KolegaPoKiju Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Bolek z 1 fotki ma monstrualny łeb Gratulacje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 No pięknie polowiliscie. Oby kolejny taki spendzik trafil się jeszcze w tym roku.Bolenie zdrowe i głodne ze hejGratulacje dla całego Waszego trio. p.s Co do monstrualnego łba tego bolenia. To raczej złudzenie optyczne. Kolega Piotr ma lewa reke ciut bliżej obiektywu, z tad te zachwiane proporcje względem ogona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Trafił się już dziś jak wrócę do domu to wszystko opisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Graty! Zajefajny dzionek! Skrobnij, skrobnij Chwilowo zawiesiłem broń, ale chyba się po tą "klamkę" przejadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 (edytowane) Postanowiliśmy z @bolenjanuszem odwiedzić naszą miejscówkę, mamy misję do wykonania Janusz zabrał swojego syna na pierwsze łowy Rap w życiu, dodatkowo młody ma jutro 14 urodziny, więc liczymy że skoro wczoraj tak brały to dzisiaj uda mu się coś złowić Jakie było nasze zdziwienie gdy zobaczyliśmy że od wczoraj woda przybrała ok 30 cm ale nie poddajemy się i okazało się że jest lepiej niż wczoraj Ryby po 6-tej zaczęły wariować miałem serię gdy na 10 rzutów 8 kończyło się odprowadzeniem przynęty ale nie brały, w końcu trafiam maluszka 65 cm na ołowiankę, po chwili Janusz ma rybę tej samej wielkości.Teraz pora na młodego i za chwilę bach kolejna rapa tej samej wielkości melduje się na wędce Sebastiana, pierwszy Boleń w życiu zaliczony, jest dobrze Bolenie dalej szalały, następna ryba melduje się na mojej wędce i czuję że mam do czynienia z solidnym przeciwnikiem, po chwili holu widzę że będzie to moja życiówka, miara wskazała 77 cm jestem szczęśliwy Łowimy dalej, zakładam bezsterowca Popaya i w pierwszym rzucie branie, krótki hol miara pokazuje równe 70 cm rybka bez wyciągania z wody wraca na wolność Kolejna ryba melduje się u Janusza na ołowiankę skusił się kolejny z 65 cm boluś też szybko wrócił do wody, Sebastian nie pozostaje w tyle i łowi swojego drugiego bolka w życiu tym razem 71 cm szczęścia, na zdjęciu rybę prezentuje dumny ojciec, łowca obok Przez chwilę mamy zanik brań, woda cały czas idzie w górę, a bolki przestały się pokazywać zakładam więc RH 85 i znowu pierwszy rzut i jest 72 cmPo chwili mam jego bliźniaka To nie koniec znowu mam branie ale ryba spada, Janusz to samo, Sebastian też coś jest nie tak Kolejne branie u mnie ryba tylko szybko wybiera żyłkę, na kiju czuję mocne targnięcia, jest wielki ale po kilkudziesięciu sekundach holu luz wyciągam przynętę dwa groty kotwiczki rozgięte ryba naprawdę musiała być wielka obstawiam 80+Zmieniam kotwicę ale jakoś nie mogę do siebie dojść, kątem oka widzę że Sebastian łapczywie patrzy na RH 85 odpinam więc z agrafki i daję młodemu, po chwili ma strzał ale nie zacięty, ja na ołowiankę też mam branie i spadek.Klika minut później młody zacina rybkę i wyciąga bolka 65 cm, szybkie uwolnienie i bez męczenia ryba wraca do wody.Kończymy wypad, jest dobrze Sebastian ma na koncie pierwsze 3 ryby w życiu, ja pobiłem życiówkę łącznie wyjmując 5 ryb, a Janusz ma wyjęte 2 szt ale jest szczęśliwy że sprawił synowi taki prezent Po komentarzach kolegów trochę edytowałem zdjęcia Edytowane 16 Września 2013 przez milupa 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi