Skocz do zawartości

BOLENIE 2013

Tomus

Rekomendowane odpowiedzi

Tomi ładna ryba, szkoda, że zza krzaczora ujęcie :)

Kowalek - przyfarciłeś ładnie podczas urlopu  ;) - gratuluję, niektórzy to muszą latami za takimi rybami chodzić.

Co racja to racja - teraz bardzo dobry moment na grubą rapę, mi też trafiła się ostatnio 8 z przodu, w wadze ciężkiej  :lol:

ryba złowiona  w głębokiej klatce, nie na zawnętrznym, woda opadała, cd do 21 gr. żyłka 0,22 i klasycznie spirit 9 jednostajnie prowadzony - nie za szybko i nie za wolno, branie widziałem, odjazd w warkocz i standing, trochę to trwało zanim go podniosłem z rynny, zapięty za jeden grot w nożyczki, dla takich chwil warto przemierzać tysiące km :D

DSC_0096.JPG

Wielkie graty Ziom! Za tą rybę i regularność przez cały sezon!

• 2 tygodnie później...

Tomek, mogłeś napisać chociaż kto wybrał rewir hehhee

gratulowałem nad wodą ;)

Od siebie dodam, że Tomek w łowieniu boleni osiągnął inny poziom - uwieżcie mi  :o

Nie musisz chyba nikogo przekonywać ziomek :) Przeglądnąć wątki boleniowe wystarczy.Gratulacje pieknej Rapy.

Zastanawiam się,czy jeszcze nad górną Wisłą bolenie będą w tym roku aktywne? :mellow: ?Na moim odcinku już woda ucichła,chyba do wiosny <_<

Nie musisz chyba nikogo przekonywać ziomek :) Przeglądnąć wątki boleniowe wystarczy.Gratulacje pieknej Rapy.

Zastanawiam się,czy jeszcze nad górną Wisłą bolenie będą w tym roku aktywne? :mellow: ?Na moim odcinku już woda ucichła,chyba do wiosny <_<

dawaj do nas, miejscówki masz rozpracowane :)
  • Like 1