Żywiec31 Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Witam otwieram wątek 1 majowy jak i dotyczący całej majówki zapraszam wszystkich co wyruszyli na sezon 1-majowy do pochwalenia się swoimi zdobyczami mam nadzieje że wpadnie w temacie parę fajnych fotek kto co złowił ile łowił na co łowił i gdzie łowił zapraszam wszystkich chętnych którzy chcą opisać swoją majową przygodę. Ja sam zaraz wyruszam na Odrę i jak wrócę to na pewno opiszę swoją przygodę z zębatym polskim Rekinem (szczupakiem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 1 maja super a jednak nieeee!cały majdan od plywadelka spakowany, nowy kijek wczoraj odebrany ze sklepu no to cheja nad wodę...pompowanie plywadla, ubieranie się w neopreny zakładanie pletw i ogień na otwarta wodę(stocznia)jestem już na środku super fajnie no to trza wypróbować kijek(kopytko 4 i główka 8g) pierwszy rzut mm nawet fajnie leci galareta opadła pierwsze podbicie i tachhhhhh szczytówka pękła 3cm od ostatniej przelotki. Urwał nać!!! no nic staram się zawrócić do brzegu a tu pletwa pęka, macham jedna noga kręcę się w kolko hahaha śmiech na sali, jakoś ledwo łapkami powoli powoli i jestem na brzegu, ot co może innym bardziej się poszczescicł ten nieszczęsny pierwszy maja:( 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żywiec31 Opublikowano 1 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 No to nieźle ale jeszcze nic straconego a dziś wyruszasz gdzieś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 ta z muszka na klenie jazie:) ale to kolo 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skius Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 (edytowane) 5 szczupaków na ....... ( w tamtym roku 120 na łódkę do południa).Wszystkie jeszcze niewytarte.Sezon można sobie odpuścić do czerwca na Mazurach. Edytowane 1 Maja 2013 przez skius Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Ale taki watek,to juz w sumie jest,,w -wiesci z nad wody-i tam wystarczy zagladnać i ogladac piekne zdjecia i opisy połowu......no tak sie mnie wydaje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mielony Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 2 Miejsce w zawodach spinningowych złowiłem 3 szczupaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Stosowne wpisy umieszczamy w dedykowanych wątkach w 'Wieściach znad wody' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi