Skocz do zawartości

1 majowe wyniki!!!! Pochwal się co złowiłeś!!!

Żywiec31

Rekomendowane odpowiedzi

;) Witam otwieram wątek 1 majowy jak i dotyczący całej majówki zapraszam wszystkich co wyruszyli na sezon 1-majowy do pochwalenia się swoimi zdobyczami mam nadzieje że wpadnie w temacie parę fajnych fotek kto co złowił ile łowił na co łowił i gdzie łowił zapraszam wszystkich chętnych którzy chcą opisać swoją majową przygodę. Ja sam zaraz wyruszam na Odrę i jak wrócę to na pewno opiszę swoją przygodę z zębatym polskim Rekinem (szczupakiem):) 

1 maja super a jednak nieeee!
cały majdan od plywadelka spakowany, nowy kijek wczoraj odebrany ze sklepu no to cheja nad wodę...
pompowanie plywadla, ubieranie się w neopreny zakładanie pletw i ogień na otwarta wodę(stocznia)
jestem już na środku super fajnie no to trza wypróbować kijek(kopytko 4 i główka 8g) pierwszy rzut mm nawet fajnie leci galareta opadła pierwsze podbicie i tachhhhhh szczytówka pękła 3cm od ostatniej przelotki. Urwał nać!!! no nic staram się zawrócić do brzegu a tu pletwa pęka, macham jedna noga kręcę się w kolko hahaha śmiech na sali, jakoś ledwo łapkami powoli powoli i jestem na brzegu, ot co może innym bardziej się poszczescicł ten nieszczęsny pierwszy maja:(

• Like 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...