mifek Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 niektórzy pewnie juz zauwazyli. Inni być moze jeszcze nie... na tackletour pojawil sie artykul / review wyzej wymienionych zabawek... jest c poczytac i na co popatrzec... a dla tych co wlasnie szukaja nowego multika moze byc nawet przydatny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milo26 Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Niestety chyba na razie dostępne tylko na prawą rękę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 jesli chodzi o core to faktycznie... ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo... core ma mniej lozysk... chociaz jest duuuuzo ladniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Mifku@ jeżeli jest to tylko kwestia niedoboru łożysk to zawsze można dokupić w sklepie z łożyskami i nosić w kieszeni. jak ktoś zapyta to można pokazać, że masz nawet więcej pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 5 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 dla mni kwestia lozysk ne jest najwazniejsza... w sumi te 4 sztuki i jedna ktorema w zupelnosci wystarcza... problem tylko ze core na lewa lape jeszcze nieobecny.. tak czy siak wyszlo ze nie kupuje ani mg7 ani core.. przynajmniej na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 mifek czyli CC 201 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 5 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 hasior tojesli chodzi o powazny sprzet.. jesli chodzi o jabber i to co jest podpiete to .... nastapi niewielka modyfikacja <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 mifek czyli CC 201 ? a co ty hasior!! Mifek kupi sobie ładną czerwoną......z magforcem V Zobaczysz!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 5 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 jurek malo brakowalo... miedzy innymi dzieki Tobie... ale... juz nie ma odwrotu będzie cukierek w nico większej wersji... landrynka?? lizak?? jak zwal tak zwal jedno jest pewne... rownie pikny HEJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Mifku@ jeżeli jest to tylko kwestia niedoboru łożysk to zawsze można dokupić w sklepie z łożyskami i nosić w kieszeni. jak ktoś zapyta to można pokazać, że masz nawet więcej pozdrawiam Andrzeju,Proszę nie poruszaj tematu łożysk bo jak ostatnio jechałem przez Kraśnik (z wyprawy boleniowej) to mało nie wjechałem na słup przydrożny pozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 5 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Mifku@ jeżeli jest to tylko kwestia niedoboru łożysk to zawsze można dokupić w sklepie z łożyskami i nosić w kieszeni. jak ktoś zapyta to można pokazać, że masz nawet więcej pozdrawiam Andrzeju,Proszę nie poruszaj tematu łożysk bo jak ostatnio jechałem przez Kraśnik (z wyprawy boleniowej) to mało nie wjechałem na słup przydrożny pozdrawiamRemek remek ale w kraśniku robia na prawde niezle lozyska <_< <_< <_< <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 jesli chodzi o jabber i to co jest podpiete to .... nastapi niewielka modyfikacja <_< <_< <_< a jaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 MIfku@,Remku@, przeciesz ja nigdy i nigdzie nie pisałem o łożyskach z Kraśnika. To chyba Tobie Remku odbija się czkawką taki jeden zawodnik od łożysk po 1 zł 50 groszy. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 MIfku@,Remku@, przeciesz ja nigdy i nigdzie nie pisałem o łożyskach z Kraśnika. To chyba Tobie Remku odbija się czkawką taki jeden zawodnik od łożysk po 1 zł 50 groszy. pozdrawiam Andrzeju, zadrogo!! One były za 1,19 zł.. pozd JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi