slawek60 Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Witam!Czy posiada ktoś wiedzę na temat w/w silnika?O ile wierzyć sprzedawcy , to waży 20 kg "z hakiem".Jest to dwutakt i przywieziony został z USA.Wielkie dzięki za każdą szybką odpowiedż, opinię.PozdrawiamSławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość outsider Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 GAMEFISHER logo na rynek amerykański marka TANAKA JAPAN jest to firma z wieloletnim doświadczeniem w produkcji małych silników do łodzi i innego sprzętu spalinowego.Proponuje wpisać w googlach "TANAKA outboard" lub "gamefisher outboard" i poczytać opinie oraz pooglądać filmiki w udziałem tych kultowych w Ameryce silników. Wszystko zależy od ceny za ile możesz go wziąść bo z części jedynie zza wielkiej wody ; ) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzysiek Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Jeżeli ten "hak" to z 5-8kg, to jest to jak najbardziej możliwe. Ja miałem DT5 na dwóch "garach", 136ccm. O ile się nie mylę, to robili na tym bloku całą gamę silników od 5 do 9. Ważył z 25-26kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 slawek60 Opublikowano 2 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Witam!Dzięki za info , niestety spóżniłem , sprzedany .PozdrawiamSławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
slawek60
Witam!
Czy posiada ktoś wiedzę na temat w/w silnika?
O ile wierzyć sprzedawcy , to waży 20 kg "z hakiem".
Jest to dwutakt i przywieziony został z USA.
Wielkie dzięki za każdą szybką odpowiedż, opinię.
Pozdrawiam
Sławek
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi