Guzu Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Polecam http://www.allegro.pl/item260493149_cora_z_tail_dancer_okon_ 6_0cm_4_0g.html Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 humor widze ci sie wyostrzyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 @guzupaliles cos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 6 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Pitt, Ja nie pale zobacz opis produktu: waga: 4,0gdługość: 6,0cm A potem : do połowu większości gatunków ryb drapieżnych. Idealny do metody jerkowej. Pozdrawiam Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sławek Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Mi najbardziej podoba się cena - chyba muszę trochę zweryfikować moje wyobrażenia dot. cen przynęt. Tak swoją drogą to większość gatunków da się pewnie na to złowić a jerkowanie to sposób prowadzenia - więc też pasuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 @guzukalte f?sse i cold ass Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Mi najbardziej podoba się cena - chyba muszę trochę zweryfikować moje wyobrażenia dot. cen przynęt. Tak swoją drogą to większość gatunków da się pewnie na to złowić a jerkowanie to sposób prowadzenia - więc też pasuje... Ty, Sławku, nie powinieneś tego nawet czytać a co dopiero weryfikować wyobrażenia cenowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablom Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Sławku, nawet nie patrz na ceny Wąchały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TERMOS Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 A moze maja po 40g i dl.6 cm to by sie nadawalo do jerka .Ja juz raz gryzlem temat Wachaly ale te ceny iscie Europejskie .Ponizej woblery a raczej jerki -Zalt .Idealany do metody jerkowej .Och jak ja niecierpie tych plastikow ,powoli jednak jak do wszystkiego .Czlowiek musi sie kiedys przelamac.http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3f449a7e7065fd27.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Guzu
Polecam
http://www.allegro.pl/item260493149_cora_z_tail_dancer_okon_ 6_0cm_4_0g.html
Guzu
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi