pawelHERP Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Panowie, nie idę na łatwiznę. Od wczoraj czytam, szukam-szukam, czytam. Ścieram gwinty i od nowa.Sytuacja standardowa, smarowałem młynek i jak przypuszczam zalałem oporówkę, co gorsza 1 maja. W ogóle nie łapie, jakby jej nie było. Kąpałem ladacznicę w benzynie, suszyłem- nic. Otwierałem, czyściłem, skręcałem- nie współpracuje. Stąd moje pytanie- czy ma znaczenie ułożenie blokady podczas skręcania? Co mogę robić źle? Bardzo proszę o pomoc, może jest jakiś szkopuł o którym nie wiem. Na 05.05 potrzebuję kołowrotek, nie zmotam nowego łożyska. Wszelkie rady bardzo mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Wstaw jakiś zdjęcia bo nie wiemy jaki to młynek i jak mocowana jest oporówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelHERP Opublikowano 2 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 (edytowane) Shimano exage 3 sfc plastikowa obudowa łożyska. Nie zrobię teraz miarodajnej fotki Edytowane 2 Maja 2013 przez pawelHERP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Tak jak pisze Pan Arek. Ps. Jeśli to jakieś siemanko, to może włożyłeś tulejkę oporówki "do góry nogami" ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Ale zgadłem z tym shimano... :lol: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelHERP Opublikowano 2 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 (edytowane) Kocham to forum jak własne, przyszłe dzieci! Czytałem o tym cybelion razy, myślałem, że jestem cwańszy. Bardzo dziękuję, mam najczystszą oporówkę na dolnym śląsku. Przepraszam za zamieszanie i stokrotne dzięki! http://www.youtube.com/watch?v=LedUjMuTR7Q Edytowane 2 Maja 2013 przez pawelHERP 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrklim Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Dla mnie też jest to skarbnica wiedzy . A jak byś miał w przyszłości jakiś problem z tym, no z obsługą żony powiedzmy to też Pan Zorro na pewno pomoże (bo jest niezastąpiony) .Pozdrawiam i miłej majówki.I sorki za OT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Hmmmm... Z serwisowania cudzych żon, to generalnie wyrosłem ale jak jaki ciekawy "kolekcjonerski" egzemplarz..? Może by się i człowiek poświęcił w imię nauki... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jersey Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 jak byś miał w przyszłości jakiś problem z tym, no z obsługą żony powiedzmy to też Pan Zorro na pewno pomoże (bo jest niezastąpiony) . to się nazywa cywilna odwaga. szacun. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Jaka tam odwaga, przecie "nieswoją" żonę oferował "do serwisu"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrklim Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Moja trochę starsza jak te siemanka i daiwki na forum. Jeszcze nie "ząbkuje" .Ale trochę luzów tu i tam by się znalazło.Jakby co to reszta na priv .Dobrze że tego nie widzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelHERP Opublikowano 3 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 (edytowane) Moja dziewczyna dzięki Bogu dawno po ząbkowaniu... ale się OT zrobił Edytowane 3 Maja 2013 przez pawelHERP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi