Znalazłem taką oto ciekawostkę i jestem ciekaw czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenia z tym silnikiem. Biorąc pod uwagę aktualny kurs dolara cena wydaje się być bardzo atrakcyjna, a Briggs&Stratton od jakiegoś czasu ma w Polsce przedstawicielstwo, co pozwala mieć nadzieję na dostęp do części zamiennych.
Dla niezorientowanych dodam, że w/w producent obok Hondy jest liderem na rynku silników przemysłowych.
Pytanie
explorator73
Witajcie,
Znalazłem taką oto ciekawostkę i jestem ciekaw czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenia z tym silnikiem. Biorąc pod uwagę aktualny kurs dolara cena wydaje się być bardzo atrakcyjna, a Briggs&Stratton od jakiegoś czasu ma w Polsce przedstawicielstwo, co pozwala mieć nadzieję na dostęp do części zamiennych.
Dla niezorientowanych dodam, że w/w producent obok Hondy jest liderem na rynku silników przemysłowych.
Pozdrawiam,
P.
http://www.cabelas.com/cabelas/en/templates/product/standard -item.jsp?_DARGS=/cabelas/en/common/catalog/item-link.jsp_A& amp;_DAV=MainCatcat21276-cat100003&id=0017847015733a& ;navCount=8&podId=0017847&parentId=cat100003&mas terpathid=&navAction=push&catalogCode=IH&rid=&am p;parentType=index&indexId=cat100003&hasJS=true
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi