-jakubnob- Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 witam wszystkich oto moje "przynęty" jak się przymruży oczy i obróci głowę o kilka stopni w lewo zyskują na wyglądzie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-jakubnob- Opublikowano 3 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 a to mini koguci 5g, cykada i turbinka ( podpatrzyłem chyba w którymś temacie ciekawa przynęta ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-jakubnob- Opublikowano 4 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 kolejny przed lakierowaniem okolo 3 cm lipa praca ma byc S zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 :)smieszne te Twoje przynęty:) ale fajnie fajnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Okonek fajny jest i kameleon też robi wrażenie szczególnie, po sugerowanym przez Ciebie przymrużeniu oczu i wyłożeniu główki na lewy pagonik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-jakubnob- Opublikowano 4 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 dzieki a to zielone miało być żabką ale jak sie dobrze przymruży oczęta to i żyrafa wyjdzie =_=' 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 dzieki a to zielone miało być żabką ale jak sie dobrze przymruży oczęta to i żyrafa wyjdzie =_=' W końcu pojawił się ktoś z poczuciem humoru Pozdrawiam i czekam na dalsze przymrużacze oczęt hej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-jakubnob- Opublikowano 5 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 (edytowane) kuczaki Edytowane 5 Maja 2013 przez -jakubnob- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-jakubnob- Opublikowano 5 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 okoń wersja 2.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 No wreszcie !!!!! Fajnie to wychodzi Tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 kiedyś znalazłem taką mikro cykadkę własnej roboty z cieniutkiej blaszki. Pięknie chodziła. Złowiłem jazika i zaraz potem urwałem. Nieco podobna byłe do twojej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-jakubnob- Opublikowano 5 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 (edytowane) dzięki ponownie a co do cykad to chyba mam pecha robie i robie i nic sie nie lapie zdazaja sie tylko przypadki raczej akt desperacji ze strony malych wygłodniałych okonkow ale próbuje ta na zdjęciu to chyba z 40 prototyp xD mam do was pytanko jakiego rozmiaru kotwic uzywac do zbrojenia 3 cm wobkow ?? Edytowane 5 Maja 2013 przez -jakubnob- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-jakubnob- Opublikowano 9 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 kolejny brzydal 4 cm z lipowego patyka tonący niepolakierowany 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Zawsze szersze od korpusu kotwice !!!!! oraz wielkościowo nie wpływające na wzajemne plątanie się Bardzo fajny i pomysłowo pomalowany woblerek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-jakubnob- Opublikowano 11 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 kolejny około 4 cm przed lakierowaniem ( lakier mi zasechł ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-jakubnob- Opublikowano 11 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 jeszcze jeden niecałe 4 cm z lipowego badyla pierwszy raz oklejałem wobka użyłem sreberka z pudełka od papierosów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-jakubnob- Opublikowano 12 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 pierwszy łamaniec ^^ korpus przed rozcięciem miał 3.5 cm z łączeniem ma około 4 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-jakubnob- Opublikowano 14 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 bezsterowiec praca ma byc " walk the dog " co do malowania... w głowie miałem śledzika skąpanego w promieniach zachodzącego słońca a wyszła stara zaschnięta parówka w folii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Fajny kształt -sprawdzałeś jego pracę nad wodą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-jakubnob- Opublikowano 15 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 (edytowane) jeszcze nie rozmieszczenie obciążenie podpatrzyłem z jakiegoś filmiku na yt 2/3 ołowiu jest przy środkowym oczku 1/3 kawałek od tylnego Edytowane 15 Maja 2013 przez -jakubnob- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-jakubnob- Opublikowano 16 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 (edytowane) parówka mini 4 cm około lipa farby akrylowe Edytowane 16 Maja 2013 przez -jakubnob- 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-jakubnob- Opublikowano 19 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 miał mieć 4 cm ale jakiś zły robaczek zrobił sobie domek w lipowym patyku i musiałem przeprowadzić amputacje teraz ma 2 cm jajko i ładnie zamiata 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 I takie właśnie zacznij robić fajne malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubnob Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 (edytowane) 3cm lipa tonący przypalany grzbiecik :] 1.5g jaderko Edytowane 15 Lipca 2013 przez jakubnob 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubnob Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 (edytowane) oto wynik dzisiejszych testow :» Edytowane 16 Lipca 2013 przez jakubnob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi