pitt Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 skoro juz jestesmy w sprzetowym amoku to poczytajcie sobie ten test http://www.tackletour.com/reviewdaiwaluna.html o tym pieknym, i dobrym, mlynku fotki z tacklewarehouse.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
explorator73 Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 No piękna zabaweczka i mocno spokrewniona z moją. Jak się ma system Magforce - Z zastosowany w Lunie do Magforce - V??P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 6 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 nie mam pojecia, moze powiem wiecej, jak troche dluzej polowie wiem z pewnego zrodla, ze to eksportowy odpowiednik japonskiej millionaire ... cholera ... tylko tych kilka lozysk trzeba nosic w kieszeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
explorator73 Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Ja mam właśnie Millionaire SW 203L i jak narazie jestem bardzo zadowolony.P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 nooooo prawie im wyszla ta calcutta <_< <_< <_< <_< jeszcze troche poćwicza i moze bedzie calkiem podobna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 6 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 @mifekty wiesz co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 wiem wiem... calcuta jest juz w dordze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
explorator73 Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 A tutaj ciekawy wątek no forum: http://www.tackletour.net/T3Forum/viewtopic.php?p=159590& ;sid=61bc0a55bce61a6cf92214ee7eb7fa34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 6 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 post cos troche znajomy ... jakby sie mleko rozlalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 skoro juz jestesmy w sprzetowym amoku to poczytajcie sobie ten test http://www.tackletour.com/reviewdaiwaluna.html o tym pieknym, i dobrym, mlynku .... czytaliśmy, czytaliśmy Ten test skłonił mnie do kupna pierwszej okrągłej Daiwy...jest juz w drodze... pozd JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 7 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 @jerzymnie ten tekst przekonal, ze kolowrotek, ktory sobie upatrzylem jakies 10 miesiecy temu jest wlasciwy ... w miedzyczasie lowilem kilka razy na lune o rozmiar wieksza (253) i stwierdzilem ze do jerki wystarczy rozmiar 200czy wspominalem juz, ze do mie tez leci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 15 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 tak to wyglada 'live' zadnych luzow, zadnych szpar, zadnych niedopracowan, cacko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 bardzo elegancka taka Conquestowata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 15 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 troche tak, tylko kosztowala 120 bucksow mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 a umni edzisiaj w skrzyneczce zanalzlo sie ZWIZO - POCZTEX. cos mi sie wydaje ze i ja bede mogl sie jutro czyms pochwalic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 17 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 bylem dzisiaj troche porzucac i potestowac mozliwosci luny, no calkiem niezle, z kija na blanku musky 30 lb, latalo wszystko od 25 gram w gore, wlacznie z takimi nielotami jak bucktailm marabou czy spinnerbaitkolowrotek jest maly i dobrze lezy w dloni, zadnych luzow lub innych wyczuwalnych zaklocen pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 fajnie widziec kijek w akcji.... do tego w takim ślicznym słoneczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 17 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 tak, bylo pieknie, slonecznie ... za godzine wial wiatr 50 km/h przy -2?C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi