mdziam_78 Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 (edytowane) Witam, Udało mi się zepsuć skutecznie Okumę, wysłałbym do serwisu, ale jakoże kręcioł był wcześniej rozkręcany to raczej by taka gwarancja nie została uznana. Tak więc otworzyłem sam i okazało się, że coś jest pogięte. Próbowałem za ostro naprostować i pękło. Wie ktoś może czy w PL dostępne są graty do młynków Okuma, czy tylko US? Edytowane 23 Czerwca 2013 przez mdziam_78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Hej Marcin.A schemat nie pomaga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 3 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Nie mogę sobie poradzić z właściwym ułożeniem sprężynek chyba, złożone wygląda rozsądnie, ale nie działa jak potrzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Gdzie kupić części? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaMeK Opublikowano 24 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Dragon jest dystrybutorem Okumy spróbuj napisać do nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość White--fish Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Marcin rozwiązałeś już problem z tym Komodo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 2 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Nie, skierowali mnie w Okuma USA do szwedzkiego przedstawicielstwa, ale od minionego czwartku brak odzewu na mail. Muszę spróbować ponownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość White--fish Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Pytałeś się w Dragonie? Tutaj masz dane kontaktowe: serwis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi