gacopyrz Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Witajcie ! Jak w temacie. Sprawa była już poruszana przy okazji innych wątków, może czas już spotkać się na wodzie?Jeśli są chętni to każdy z posiadających łódkę może kogoś na pokład przygarnąć i zbierze się nas parę osób.Wiem, że za oknem hardcore, ale ...w taką pogodę podobno dobre biory są Termin do obgadania.Na mojej łajbie już się zadeklarowali:- Tommek- Explorator73 Mam nadzieję że ktoś podejmie temat , a jak nie to popływamy we trzech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekP Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Jakbyście się czuli samotnie to ja chętnie. Tyle, że bez łodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacopyrz Opublikowano 6 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Oki, w najgorszym wypadku zabieramy Ciebie Bartek, bo już trochę ciasno będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekP Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Oki nie ma sprawy dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 jakiś termin? ja też chętnie, ale bez łodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacopyrz Opublikowano 12 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Na razie terminu nie ma bo jest tylko jedna łódź chętna a to za mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Wstępnie ok. Na moim pokładzie ja, Mateo i Gromit.Wstępnie pasuje nam któryś z dni weekendowych 24-25.11.2007. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Chętnie bym dołączył, ale łajba już na brzegu ( mus to mus :/ ) ale na wiosnę zmieniamy przystań, więc mam nadzieje przyszłej jesieni dłużej powędkuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacopyrz Opublikowano 12 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Oki, termin dla mnie również dobry, oby pogoda dopisała, w miarę oczywiście (czyt. Wisła nie zamarzła). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Jednak muszę się wycofać, ponieważ najbliższe weekendy nie wchodzą w rachubę... A w grudniu ląduję łajbę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi