mikrobajt Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 (edytowane) Woblery zaczołem strugać w 1997 roku z powodu braku na rynku tego co chciałem posiadać.Pierwsze wobki może nie były za ładne ale rybki na nie brały.Materiał to spieniony plastik lakier potrzebny tylko żeby farby nie zeszły. To woblerek reanimowany po ataku norki.Prubowałem różnych materiałów,kształtów i malowania -oklejania. Jakoś tak od 2000 roku zaczeły sie na zawodach pokazywać woblerki owadopodobne to i ja popróbowałem je robić i też były wyniki. W miare jak strugałem w lipie wychodziłó to tak. Potem była Wisła koło Krakowa i jej jaśki wiec zrobiłem coś takiego. W miedzy czasie pare pstrągowych też sie zrobiło. Polubiłem folie laserową i zaczołem wobki ją oklejać.Takie były początki. Edytowane 9 Maja 2013 przez mikrobajt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Ciekawe woblery, fajnie widać jak ewoluowały Much tak wykonanych jeszcze nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrobajt Opublikowano 3 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 (edytowane) Puziniej były takie. O i zapomiałem o oskach tych też pare było.I z jajemTyle tego narobiłem że na pieć lat dałem sobie spokój z dłubaniem robiłem po pare sztuk kleniowych na zawody ale to jeden wzór i tylko jak mi brakowało.Niedawno znowu zkopletowałem warsztat i zaczołem strugać.Pierwsze akryle.I rybki na nie Edytowane 5 Maja 2013 przez mikrobajt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Najbardziej spodobały mi się "muszki-serduszki" Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 To chyba takie bardziej ćmy, bardzo oryginalne Również Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrobajt Opublikowano 3 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Te muszki to bardziej na spokojną wode /zatoki/ a zostały mi po eksperymetach z owadami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okoń Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Kaziu chciałbym Ci oznajmić że wjeżdżam na te pudełka przy okazji bo trochę z tego nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Witamy na lure-pokładzie . Jest bardzo dobrze a na pewno będzie jeszcze lepiej , pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrobajt Opublikowano 6 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Witam.Dziś kiełbiki 5cm waga od 2,5g-3,3g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrobajt Opublikowano 8 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Dziś ustawianie wobków ala koza I coś się też trafiło i szybko wróciło spowrotem do wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Zawsze podobają mi się ludzie, którzy starają się robić to samo, lecz inaczej. Ty również szukasz pomysłów dla kształtów. Tak trzymaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrobajt Opublikowano 10 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Tylko przy takiej ilości fajnych woblerów i ich Twórców coraz trudniej o nowe wzory ale postaram się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrobajt Opublikowano 18 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 (edytowane) Witam.Dziś pare strzebli przynajmniej taki był plan a wyszły tak. i pojedynczo oraz praca jednego z nich. Edytowane 20 Maja 2013 przez mikrobajt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Mi się to też podoba co jokerowi.Wątek będzie ciekawy już to wiem.Mają klimacik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrobajt Opublikowano 22 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Dziś testy ciernika.i jego praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi