Żywiec31 Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Witam mam pytanie i zarazem prośbę czy możecie podpowiedzieć mi którą z tych 2 wędek lepiej kupić potrzebuje dobrej i mądrej rady nie jest to szał cenowy ale akurat takiej potrzebuje oto podaje 2 linki i czekam na mądre odpowiedzi które pomogą wybrać mi jedną z nich pozdrawiam i gorąco dziękuje 1- Jaxon http://allegro.pl/wedka-jaxon-harmony-tele-float-3-60m-20g-najtaniej-i3161453036.html 2- Konger http://allegro.pl/konger-patrol-tele-strong-390-100-odjazd-cenowy-i3221006992.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Bez obrazy.jaja se robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żywiec31 Opublikowano 3 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żywiec31 Opublikowano 3 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Jesli przeszkadza to można zamknąć temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 (edytowane) To jeszcze raz zobacz jakie to forum Jak dobrze widze nie wygląda mi to na spinning, ani na casta czy muchówke Edytowane 3 Maja 2013 przez kubaS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żywiec31 Opublikowano 3 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Ja wiem ale musiałem zapytac odgórnie ok można to skasować ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skippi66 Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Ja bym brał tego dłuższego. Mocniejszy taki i w ogóle... Normalnie czuć wędę w łapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żywiec31 Opublikowano 3 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Wiem nie na tym forum miałem to zamiescic pomylily mi sie fora bardzo przepraszam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Wiem nie na tym forum miałem to zamiescic pomylily mi sie fora bardzo przepraszam:)Nie przejmuj się. Ostatnio odległościówki na spinningi przerabiają. Moda taka a czasem potrzeba. Skoro pytasz, być może masz inny pomysł, związany z tematem.Jedno tylko.Jaxon, to dość lekka "spławikówka", Konger to raczej gruby, kaliber gruntowej "denki" lub........ żywcówki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi