michcio Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 (edytowane) Pytanko do kolegów, mam ów kołowrotek z defektem, prawdopodobnie, tego elementu. Chodzi o to, ze jest dosyc duże bicie na szpuli, jak ją zdejmę i zaczynam szybko kręcic to ośka chodzi na boki. Można ją jakoś wyprostowac? Czy musze kupic nową? Dodatkowo, kołowrotek chodzi głośno, może to byc spowodowane krzywą ośką ? A może to inny element jest uszkodzony ? Edytowane 4 Maja 2013 przez michcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Michał pozostaje Ci wysłać do Józefa Leśniaka albo bawić się samemu czego raczej nie proponuję,Młynek musiał zaliczyć upadek na szpulę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Siema, miałem podobny "defekt" u mnie bicie było dosyć poważne i ośka była wykrzywiona w kilku miejscach ( Stradic przejechany przez terenówke) próbowałem sam w imadle i na inne sposoby jednak efektu nie było. Swoją dałem koledze co pracuje w Bumarze i mi ją naprostowali, jednak bicie w 100% nie ustało jednak jest o niebo lepiej!! A stradic jeszcze dluuuugo polata.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 4 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 (edytowane) Sprzedawca skrzętnie ukrył w opisie fakt upadku, ale ślady na kręciole wskazują na mocne walnięcie. Kabłąk przygięty w dół, na rancie szpulki lekkie wgniecenie no i bicie sakramenckie na ośce. Ciekaw jestem, czy uszkodzeniu mogły uledz inne elementy ? Kurcze sporo kasy mnie kosztował kręcioł a tu taki zonk ! Edytowane 4 Maja 2013 przez michcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Na allegro kupiłeś?Trzeba by było gościa pogonić za sprzedanego bubla .Jak tak przydymany to i w środku może być " poruszany".No niezły zonk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 kupowanie w sieci, to jednak loteria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 4 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 gdyby to było allegro to by już Forecast pukał do drzwi niczym mikołaj ale to niestety był eBay ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 gdyby to było allegro to by już Forecast pukał do drzwi niczym mikołaj ale to niestety był eBay ;/No to lekka wtopa.Ślij do Józka zapłacisz ale Ci zrobi jak należy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 4 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Kolega Józek zrobił kołowrotek Wyczuwalne jest bicie, ale niestety jest to grubsza sprawa. Niemniej chodzi o niebo lepiej i nadaje się do łowienia. Prawdopodobnie uszkodzony pinion lub rotor (gniazdo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi