zorak Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Witam wszystkichMam nietypowy problem (nie wiem czy to jest problem, czy raczej ten model tak ma), z hamulcem w Biomasterze FB. Otórz hamulec jest precyzyjny i ładnie terkocze i jestem z niego bardzo zadowolony. Jednak jak kreci się szpulą w przeciwnym kierunku to nie słychać terkotania. Czy to jest normalne w tym modelu czy jest coś nie tak. Nie wiem jak było na początku ponieważ nie zwróciłem na to uwagi, teraz dopiero zauważyłem. Zadałem to pytanie poprzednio w złym dziale ogólne. Czy moderator może usunąć to pytanie z działu ogólne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 wg mnie nie powinno terkotac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorak Opublikowano 4 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Hamulec jest bardzo precyzyjny i się super sprawuje, tylko zastanawia mnie że nie terkocze w przeciwnym kierunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 nie będzie terkotłl bo jak krecisz w przeciwna strone to szpula kreci sie razem z oską i nie ma co terkotać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Hamulec jest bardzo precyzyjny i się super sprawuje, tylko zastanawia mnie że nie terkocze w przeciwnym kierunku.Nie przejmuj się stelki też tylko w jedną stronę mają terkotkę tzn przy wyciąganiu linki .Jest prawidłowo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorak Opublikowano 4 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 No to ulżyło mi. Ufff Dzięki za pomoc. Można zamknąć wątek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi