leslaw Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Sa wedki z takimi przelotkami lacznie ze szczytowa.Chcialbym uslyszec cos o nich.Moze Ktos z Kolegow uzywa ?.Dziekuje, Leslaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bigbee Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 A jakiś przykład takiej wędki, tzn nazwa producenta i serii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 slawek_2348 Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Podobne przelotki (ss-304 titanium) montowane były w serii "Lighting" Berkleya i niektórych Fenwickach (np. Black Night Hawk) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 pure fishing sie tym para Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jbk Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 To są minima 3. Miałem takie na blanku Mhx póki nie połamałem szczytówki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 nie koniecznie, moga byc berkleyoskie ss-y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jbk Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 A berkley robi przelotki czy zamawia np.: w Pacific Bay? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 a tego nie wiem, nie pracuje u nich ale jak kiedys kupilem sobie berkleya, pod zebaczowate gumy, to mial takie ss-y, to bylo jakies ... hmmm ... 8-7 lat temu, czy modele minima byly juz wtedy dostepne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jbk Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Tego nie wiem. Jakie są montowane przelotki to interesuje mnie od może dwóch lat. Wcześniej tylko łowiłem ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fatso Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Może być (jeśli to Daiwa), że to Dynaflo. Jeśli tak, to wyrzucić i spuścić wodę. I założyć jakieś normalne, choćby Minimy (mocno podobne). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 leslaw Opublikowano 7 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Konkretnie takie sa w Daiwa MegaForce.Plecionka strasznie szelesci, moze bardziej do zylki nadaje sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jozi Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Przy cięższym łowieniu plećką(kolega miał berkleya) rowki w przelotkach i po wymianie na alconite wreszcie było bez stresu.Pod żyłką powinny wytrzymać ale plećka raczej nie dla nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
leslaw
Sa wedki z takimi przelotkami lacznie ze szczytowa.
Chcialbym uslyszec cos o nich.
Moze Ktos z Kolegow uzywa ?.
Dziekuje, Leslaw.
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi