kubaS 1 Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Nie mogłem wrzucić do przyłowów bo złowiłem z premedytacją Wzdręga zgarnęła z powierzchni mojego smużaczka.Było kilka jeszcze kilka ale nie fotogenicznych.Masa wyjść niezapiętych. Ta nie mierzona ale co koło 38 cm bym stawiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Gratki za wzdrege ladna sztuku Ja dzis bylem i zlowilem okolo 30 ryb w tym plocie , okonie i wzdregi ale nie zabralem z auta aparatu wiec dzis bez fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 fajna ryba Kuba... gratulacje...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Wzdręga cudo .Gratulacje Kubuś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 11 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 śliczna krasna ryboza:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 56254.jpgfajna fota/ryba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 (edytowane) Jak sobie przypomnę świadome łowienie krasnopiórek w Jeziorze Wigry dwa lata temu to aż mi się gęba cieszy.Coś pięknego, niesamowite stado co najmniej kilku tysięcy ryb pływających wokół mnie, które w każdym rzucie wsysały chrabąszcza Kolegi Lipińskiego. Na pamiątkę pozostały fotki.Na samą myśl i wspomnienie, zaraz mam ochotę jechać te 600 km żeby znów tego doświadczyć. Edytowane 12 Maja 2013 przez Slavobeer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Jak sobie przypomnę świadome łowienie krasnopiórek w Jeziorze Wigry dwa lata temu to aż mi się gęba cieszy.Coś pięknego, niesamowite stado co najmniej kilku tysięcy ryb pływających wokół mnie, które w każdym rzucie wsysały chrabąszcza Kolegi Lipińskiego. Na pamiątkę pozostały fotki.Na samą myśl i wspomnienie, zaraz mam ochotę jechać te 600 km żeby znów tego doświadczyć.Jak dobrze, że mam do Wigier 6km Wybieram się tam 1 czerwca ale z nastawieniem na ryby z zębami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 (edytowane) A tu moje wydłubane z pomiędzy trzcin , na głebokiej wodzie narazie nic nie skubią .Rybki nie za duże . Zdjecie zrobione na pomoscie a rybki wrócily do wody .Niestety wypad zakonczył sie złamaniem mojej wykałaczki Foto ja skasowałem - nie pasuje do J.plZanderix Edytowane 13 Maja 2013 przez Zanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzsiekM Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Kokosz77, rybki na pewno ładne, ale fotki nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 (edytowane) Jedna z wielu 30 + , przyneta to mikro-jig Edytowane 13 Maja 2013 przez krakus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 16 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Wczoraj ogólnie przerzuciłem około 20 wzdręg różnych rozmiarów.Ta na fotce dooobre 30 +. Przynęta Prix 2.5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 KubaS te wzdręgi w J. Tarnobrzeskiego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monster Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Z jeziórka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Qrde jaka to jest fajna rybka, niby biała a wali w wobki aż miło, u nas ostatnio nic nie chce brać to i człowiek ratuje sie krasnymi, troche ich ostatnio nałowiłem ale nic godnego JB minimum Graty dla łowców, dawno już nie widziałem wzdręgi 30+ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Wczoraj ogólnie przerzuciłem około 20 wzdręg różnych rozmiarów.Ta na fotce dooobre 30 +. Przynęta Prix 2.5 wobler2.jpgKuba graty za fajne rybki... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Fotki troche słabe ale ryby za to nie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 a jednak masz na co łowić... eee to nie jest tak źle Kuba... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 a jednak masz na co łowić... eee to nie jest tak źle Kuba... pzdrEEE to właśnie foty z niedzieli Krystian ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 uuu no tak myślałem,że wcześniejsze fotki,a już miałem nadzieję,że coś sobie załatwiłeś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Jak dobrze, że mam do Wigier 6km Wybieram się tam 1 czerwca ale z nastawieniem na ryby z zębami Ale Ci zazdroszczę. Przepiękne jeziorko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 żarłoczne bestie... fajne złote rybki...graty.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Wczoraj z Bogumiłem vel@apioo powojowaliśmy troche z wzdręgami. Warunki niezbyt sprzyjające, ale coś tam udało sie wydłubać Jedna sztuka na Chiperka 1.5 a reszta na paproszki 2 moje sztuki 32cm i sztuka Bogumiła 29cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi