tomuś Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Waldek wkładka w moich 13-tkach to 32 cm. Sam mam stopę prawie 30 cm,... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiak Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Mam polecam,rozmiar buta 44.5 Keepery kupiłem 46 / 12, na zimę dwie grubsze skarpety się jakoś mieszczą. Na cieplejsze dni jedna i jest bardzo ok.Śpiochy L mam 183 cm i 87 kg.pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 A może ktoś mi poda odpowiednik dla nr 45?Waldek przy rozmiarze 45 to 13-ka.Kiedyś mierzyłem simmsa 12 i była przyciasnawa.Skarpeta neoprenowa+czasem grubsza na stopę + lekki zapas.Nie możesz mieć absolutnie ciasno bo będzie zimno w nogę przez brak krążenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Miał ktoś do czynienia z mniejzymi rozmiarami ? Polecono mi rozmiar "S" przy 1,7 m , 55 kg i stopa 40 ( nike ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 (edytowane) Waldek przy rozmiarze 45 to 13-ka.Kiedyś mierzyłem simmsa 12 i była przyciasnawa.Skarpeta neoprenowa+czasem grubsza na stopę + lekki zapas.Nie możesz mieć absolutnie ciasno bo będzie zimno w nogę przez brak krążenia.Zgadza się. Dzisiaj gadałem z chłopakami z VISION POLSKA. Zmierzyli sprawdzili i wyszło, że jedzie do mnie rozmiar "szczęśliwy" Ponoć długość wewnętrzna wkładki, to 31,5cm (o ile dobrze zrozumiałem, bo troszkę telefon kiksował). Edit:Dotarły dzisiaj. Z wyglądu solidne.Rozmiar 13/46. Józek, miałeś rację. Ten rozmiar jest OK. Próbowałem na bosą nogę z wkładką Airprene Fleece i mam jeszcze nieco luzu na właściwą, neoprenową. Poprzednie miałem z wkładką 32,5 więc porównanie ........ właściwie, co tu porównywać Edytowane 8 Maja 2013 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 No to super, mają pasować.A ja siedzę sobie w Krynicy na wczasach .Dzisiaj byliśmy na Jaworzynie a jutro wycieczka na Słowacką stronę i spływ dunajcem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Weź patyk do trolla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Weź patyk do trolla Na głowatkę :lol: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
undre Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Panowie jakaś wyprzedaż Keeperów jest gdzieś, że parę osób pyta nagle o nie? Zdradźcie tajemnice. Ja też chcę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krokkop Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 witam , bez logowania mozna kupic na tej stronce , platnosc paypal badz kredytowka . pozdrawiam http://www.adh-fishing.de/watbekleidung/wathosen-sets/vision-set-wathose-keeper-watschuhe-keeper.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 E tam , cena taka jak u Sikory ; tyle że kupując w Hurchu masz do dyspozycji dobry serwis a w wypadku każdych śpiochów to jest zaleta nie do przecenienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 17 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Miał ktoś do czynienia z mniejzymi rozmiarami ? Polecono mi rozmiar "S" przy 1,7 m , 55 kg i stopa 40 ( nike ) S moze sie zgadzac, ja odebralem dzis moje M, pasuje jak ulal (tylko troche przyszerokawe, taki urok tych gaci) buty wez wedlug ich rozmiarowki tzn. 40, keepery sa wieksze niz normalne buty i powinny bezproblemowo pasowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 @Siksa - sorry zapomnialem sprawdzic. Moj but to 10ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPIDERLING84 Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 A może ktoś ma rade na dł. wkładki 31,5cm? Visiony w szafie zakonserwowane, bo nie mam butów Zwiedzam Odrę w starych dziurawych gumiakach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stone Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Koledzy jak gacie Vision Keeper sprawdzają się w boju ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiak Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 oOd stycznia tego roku dość regularnie dostają w kość, na razie brak oznak zużycia. W te upały też da radę w nich śmigać bez gotowania jajek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Generalnie mam zamiar brodzić tylko przy mocno plusowej temperaturze, gdyż w gumowych spodniobutach idzie wyzionąć ducha już po godzinie wędkowania. Także żadnych dodatkowych skarpet raczej nie będę potrzebował Czyli proponujesz abym wziął 44? Ma ktoś jeszcze doświadczenie z rozmiarówką Visiona? Bierz 43 jeśli brodzić będziesz latem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Odswieze temat. Sezon juz mija wiec uzytkownicy tych spiochow powinni juz cos wiecej skrobnac na ich temat :-). Chce kupic jakies spiochy na przyszly sezon. Mysle nad tymi lub nad Caperlanami 4C i 3C. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHIT_TLER Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 To ja może odświeże temat. Jak wygląda sytuacja z keeperami po dłuższym chodzeniu? Czy lepiej w caperlany 4c zainwestować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 (edytowane) Zanim kupiłem swoje "gacie" to sporo szukałem po necie opinie. Zarówno keepery jak i caperlany zbieraja dobre opinie. Ostatecznie kupiłem Scierry do pasa. Właściwie sięgają sporo powyżej pasa i dla mnie są wystarczające. Jeśli potrzebowałbym długich to ze względu na serwis brałbym Visiony. Chyba, że trafiłbym 5c w dobrej cenie... Edytowane 7 Stycznia 2014 przez Patryk1125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siksa Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Z tym, że serwis gwarancyjny w Decathlonie też stoi na bardzo wysokim poziomie. Przynosisz uszkodzony towar i dostajesz nowy. W tym momencie można jeszcze wyrwać C4 za 500zł. Od czerwca użytkuję buty keeper z gumową podeszwą. Jak na sam początek przygody z brodzeniem, mogą być. Do tej pory łowiłem w nich ok 30 razy i w jednym miejscu delikatnie materiał odkleił się od gumy. Jednak jest totalnie nieistotne i się tym nie przejmuję. Jeżeli ktoś planuje brodzić po śliskim dnie, to obowiązkowo proponuję dokupić kolce, bo idzie się zabić. Kupując je, nie brałem pod uwagę łowienia na Sanie, ale się pozmieniało i ślizgam się aż miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Ja się skusiłem na C4 od Caperlana W tej chwili stoją po 499 zł a C3 399 zł. Popytalem p9 znajomych i twierdzą że naprawdę zacne śpioszki, więc sprawdzimy to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stone Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Ja się skusiłem na C4 od Caperlana W tej chwili stoją po 499 zł a C3 399 zł.Popytalem p9 znajomych i twierdzą że naprawdę zacne śpioszki, więc sprawdzimy to co to ma wspólnego z tematem bo się pogubiłem?:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Z tym, że serwis gwarancyjny w Decathlonie też stoi na bardzo wysokim poziomie. Przynosisz uszkodzony towar i dostajesz nowy. W tym momencie można jeszcze wyrwać C4 za 500zł. Od czerwca użytkuję buty keeper z gumową podeszwą. Jak na sam początek przygody z brodzeniem, mogą być. Do tej pory łowiłem w nich ok 30 razy i w jednym miejscu delikatnie materiał odkleił się od gumy. Jednak jest totalnie nieistotne i się tym nie przejmuję. Jeżeli ktoś planuje brodzić po śliskim dnie, to obowiązkowo proponuję dokupić kolce, bo idzie się zabić. Kupując je, nie brałem pod uwagę łowienia na Sanie, ale się pozmieniało i ślizgam się aż miło Zanim kupiłem swoje "gacie" to sporo szukałem po necie opinie. Zarówno keepery jak i caperlany zbieraja dobre opinie. Ostatecznie kupiłem Scierry do pasa. Właściwie sięgają sporo powyżej pasa i dla mnie są wystarczające. Jeśli potrzebowałbym długich to ze względu na serwis brałbym Visiony. Chyba, że trafiłbym 5c w dobrej cenie...Co do tego i tego Nad visionami również myślałem, bo też dobre opinie mają, ale jak okazja to okazja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Ja planuję zasuwać głównie po żwirze oraz piaszczystym dnie, żadnych wielkich głazów. Lepiej filcową czy gumową podeszwę sobie zafundować? No i jeszcze standardowe pytanie o rozmiar...mam 188 i 90kg, numer buta 46 wkładka 30cm. Brać XL i 47 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi