peresada Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 No ladne. Bez kitu. Ale mnie z kolei razi czarna pianka - juz tak jakos wole ten korek. Korek tez mozna przeciez pieknie wyprofilowac. Chyba czas na ozdobienie jakas grafika moich sraxonow ze swojej strony dodam że wszystkie moje kije mają piankę zamiast korka ( oprócz muchówek bo takowych jeszcze nie widziałem ) mało tego, obecnie przy wyborze kija kieruję się między innymi tym z czego jest rękojeść. nawet najlepszy kij z korkiem u mnie nie ma szans pianka jest lepsza w uchwycie i łatwiej trzymać ja w czystości.pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 W 100 % widze to tak jak Peresada - temat pianki i korka Mam jeszcze 2 kijki w korku, ale to rzeczne spiningi, tam tak czesto nie pada Guzu p.s. pianka bardziej ekologiczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Pitt to całkiem całkiem jeszcze ta skórka wygląda,ale ja celowi napisałem o listwach przyrównując to do auta,wiesz takie drobiazgi aluminiowe wykończenie deski rozdzielczej w takim kolorze tj:nawiewy ,konsola,klamki ,logo jakby były takie fioletowe w tej bryce to już byłby to KICZOR NIEMOŻLIWY a ta skóra jeszcze ujdzie.ja nie jestem jakos uczulony na te kolory ale przez 5 lat miałem zajęcia z wzornictwa przemysłowego,kolorystyki i sposobów dobierania jej,granica miedzy kiczem a sztuka jest cienka miałem na myśli takie dodatki,na szczęście w Astonie nie wpadaja na takie pomysły moze kolory nie te ale sens przekazu chyba zawiera niektóre MB naprawdę są wizualnie śliczne ale jak widzę jakiś drobiazg z innej planety <_< to...i nie mam pojęcia ci ich(Projektantów)skłoniło do uzycia rózowego pierścienia przy piance aha no i stosowanie jednocześnie korka i pianki hmmmmm... rozumiem ,żeby urozmaicić serję chyba na konieć dodam że jest więcej żeczy które mi sie podobaja w MB niz tych które mi sie nie podobają,jak dla mnie są serie które są jako Twór sam w sobie bardzo pięknie(dla oka) zaprojektowane i użytecznie dla mnie najładniejsza to seria ORCHI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 to ja wam powiem, ze mnie megabass swoim designem wogole nie kreci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 A mnie wlasnie kreci - ladne toto i dopieszczone. Ale korek (nie porownuje tu wartosci uzytkowych) po prostu ladniej by wygladal. Mysle, ze pianka jest lepsza nad woda... @standerus - jestem, jestem ale korek ladniejszy. Bardziej taki - wedkowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Cześć,Dla mnie zdecydowanie pianka. Od kiedy kupiłem pierwszy kij tak wykonany ubolewam nad faktem, że niektóre fajne konstrukcje które mnie kuszą mają choć gram korka (o gram za dużo). Pianka jest bardzo praktyczna, przyjemna w dotyku i taka germinowata PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 eeee, ale i troche Chinskowata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 eeee, ale i troche Chinskowata To zależy od jakości pianki. Jeśli taka jak w MB to absolutnie NIE. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi