BARENZ Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Coraz fajniejsze te Woby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano113 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Maluje aerografem, nie jest to zadowalający mnie sprzęt ale mysle nad zakupem czegoś lepszego i będą lepsze efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano113 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 koledzy potrzebuje pomocy w jaki sposób naciąć woblera pod ster żeby wyszło idealnie w poziomie. Nazinam brzeszczotem ale zawsze mi ucieka na bok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano113 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Witam wszystkichZafascynowany nową dla mnie metodą wędkowania i w oczekiwaniu na sprzęt, postanowiłem sam coś sobie "wystrugać" wszyscy wiemy jaka jest radość wędkować na własne przynęty. Są to moję pierwsze modele i dlatego proszę o ewentualne porady i sugestie. Co prawda mam mała paletę barw ale nie długo dorzucę coś w innych barwach.Pozdrawiam!Od przyszłego tygodnia zaczynam zabawę z " kalkomania" i nowymi pike(mi): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano113 Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi