Andru77 Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Jak nie nazwać kołowrotka, który waży 185 gram zabawką? Ogólnie fajna, ale strasznie podatna na zarysowania.Gdyby kogoś interesowało co kryje wewnątrz zapraszam do obejżenia fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Aż przyjemnie popatrzeć jak ładnie i czyściutko w środeczku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 8 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Poprzedni właściciel dbał o środek załączony na fotce.Boczki rotora kryły jednak jeszcze prawdopodobnie smarowanie z fabryki a i te elementy z pierwszej fotki mogły, jakieś takie nieczyste były. Mam nadzieje,że uda mi sie go w weekend wyprowadzić na spacer nad wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Tylko na pierwszy spacer, to weź go na smyczy bo jak poczuje wodę, jak pójdzieeeee, to będziesz ganiał.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 8 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Nie, no wodę już widział, wczoraj na sucho za domem testowałem do strumyka kilkanaście metrów mam i nie miał ciągotek do ucieczki.Chyba mnie polubił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 10 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Kołowrotek przetestowany w warunkach bojowych, spisał się bez zarzutów, W połączeniu z mosquito praktycznie nie czuło się wędki w ręku, momentami zapominałem że na rybach jestem ale gryzące jak djabli komary zaraz mi przypominały.W sumie nie było źle kilka okoni, największy 44cm, jak znajdę kabelek to zamieszczę fotkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszch Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Ładnie go ktoś wytaplał w niebieskim smarowidełku na poniższym zdjęciu widzę że zastosowałeś smarek quantuma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 17 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Ładnie, ładnie.Czy to Quamtum? Tego nie pamietam kupiłem go tu na forum w dużej strzykawie ale to chyba Mobilith SHC 460. Ten niebieski to chyba ten Daiwy, na pierwszy rzut oka a raczej dotyk palca fajnie sie prezentował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 E-e... Daiwa nie używa niebieskich smarów... On już przechodził jakąś rozbiórkę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 17 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Rozbiórkę na pewno.Niebieskim smarem był smarowany tylko środek ten co na fotce.Reszte elementów pokrywał biało-szary smar i ten pewnie był smarem, który dostał kołowrotek w fabryce. Ten niebieski to pewnie ten: http://allegro.pl/daiwa-smar-do-kolowrotkow-mega-hit-z-usa-w-wa-i3231744597.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszch Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Ten Mobilith to ma się rozumieć gęstsze mazidełko ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 17 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 (edytowane) Raczej z tych gęstszych. Edytowane 17 Maja 2013 przez Andru77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszch Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Ok o to mi chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi