Skocz do zawartości
  • 0

Trochę statystyki jerkbait.pl

admin

Pytanie

Witam,

Myślę, że przyszedł czas by troszkę się pochwalić. Dzisiaj, korzystając z 5 minut postanowiłem przeanalizować całościowe statystyki jerkbait.pl. Chciałbym Was poninformować, że:

- strona jerkbait.pl w miesiącu listopad została odsłonięta ~1 milion razy (!!!!)

- liczba unikalnych użytkowników czytających tą stronę to ~2 tys

Myślę, że jak na trzy miesiące funkcjonowania strony to bardzo dobry wynik. Życzę użytkownikom dalszej wytrwałości i przyjemności w obcowaniu z jerkbait.pl. Osobiście chciałbym Wam wszystkim podziękować!

Pozdrawiam serdecznie

Remek

15 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Phala, bardzo dziękuję. Tak jak powiedziałem. Stronka stoi dla Was otworem. Jeśli ktoś napisze fajny artykuł z pewnością go umieszczę.

Zatem czekam na następnych chętnych i na następne fajne propozycje - ta strona jest dla Was.

A co do dumy :mellow: Szczerze powiedziawszy nie liczyłem aż na taki ruch jednakże baaaaardzo się cieszę. Stronka daje mi wiele radości m.in. dlatego, ze codziennie patrzę jak wiele osób spotyka się tutaj i rozmawia na różne tematy. Jest po prostu do czego wracać ...

Pozdrawiam

Remek

• 0

Mysle Remek, ze nic nie ujmujac innym wspoltworcom, przede wszystkim to Ty jestes jej ojcem.

Wziales na siebie ciezar nadawania kierunku i chwala Ci za to.

Z drugiej strony widac po tej liczbie czytelnikow, jak wielka jest sila przekazu, nie podporzadkowanego zadnym naciskom sponsorow...

Gumo

• 0

Adasio, chyba wiem co czujesz :mellow: Współczuję. Myślę jednak, że za chwilę obowiązkowo będziesz musiał przeczytać artykuł Roslagen cz. II, w którym opisuję przygodę z największym szczupakiem wyprawy złowionym na sprzęt, który aktualnie posiadasz!

Pozdrawiam

Remek