Skocz do zawartości

Jaxon Perseus

integ3r

Rekomendowane odpowiedzi

siemka

a może batson RX7 3/4oz 198cm 1 kawałek. :mellow: na kilku przelotkach może troszke wiecej lakieru niż standard,ale blank napewno jest dobry

przelotki 10szt batson + sic fuji szczytowa stan bdb.

mocny 17-20lb blank typu spinn-bass.oddam niedrogo :mellow:

nieuzywam go prawie,chłopaki w tym mifek widzieli ten kij.

ale jak chcesz poczekac to spoko Triumphiki to spoko kije,machałem taki m 7 1oz ma moc do przynęt sporo cięzszych :D

Jak chcesz to jedną z wędek które mam do oddania (to znaczy że nie chcę za to żadnej kasy) dla forumowiczów jest kij z amerykanśkiego BassPro. Wędka jest króka - 5'6, do 20lb blank. wyrzut nominalny do 3/4 oz czyli 21g, realnie to 50gramów obsłużysz tym całkowicie spokojnie. Wędka jest jednoczęściowa. Wszystko wskazuje na to że do Polski leće w okolicy 20listopada, biorę już 3 kije dla forumowiczów, jeden nie zrobi mi różnicy :mellow: a chętnie pozbędę sie balastu z szafy bo się mi to już totalnie nie mieści. Jeśli jesteś zainteresowany to pisz na priv

cześć

jak nie maluszkiem to nawet 2,13m sie zmieści. Nie przykładaj spinningowej praktyki do castingu. Tu Kij 1,98 cm jest bardzo wszechstronny. Tu rzadko kto ma kij dłuższy niż 2,13 ( 7 stóp) i łowi się tymi króciakami wszystkie mozliwe ryby. Perseusza odpusć sobie. Lepiej poczekac miesiać czy dwa i kupić coś lepszego niż póżniej żałować. Ja na twoim miejscu pogadałbym z Hasiorem o tym batsonie....

jeszcze przyjdą czasy jak nie będziesz chciał ogladac kijów innych niż w jednym kawałku..

pozd JW :D

Witam @Integ3R

Byłem niedawno w takiej samej sytuacji jak ty niewiedziałem jaki kij ,jaki multik @koledzy z forum doradzają od razu sprzęt za bajońskie sumy.Powinieneś wiedzieć ,że na tym forum większość używa sprzętu drogiego i bardzo drogiego :huh: co za tym idzie o bardzo dobrej jakści :D

ale do rzeczy ja zaczynałem od perseusza do 35 gr w 2 składach i choć teraz mam triumpha to na początek jaxon jest ok tym bardziej ,że jeżeli dysponujesz niewielkmi środkami i niewiesz czy Ci się spodoba :D

Ogólnie wszyscy tu tępią jaxona i napewno będą psioczyć na moją wypowiedż :lol: ale mówie Ci na poczek jak nie masz kasy jest ok.Natomiast nie oszczędzaj na plecionce ja tak zrobiłem i bardzo szybko musiałem kupić drugą.

Tak wogóle to w tej kwestii bardzo dużo pomógł mi @jerzy,któremu dzięki :D spytaj się go napewno Ci pomoże :D

pozdro