warciak Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 @suchy498mam tą wędeczke i katowałem ją przez cały sezon z uwagi na moje upodobanie top water i ciągłe mocowanie się grążelami itp.Pracuje wraz z procasterem 100hl,jest naprawde uniwersalna i przyda Ci się na 100% nic się nie łamie dolna granica na moim sprzecie to popery 7-8 gr natomiast 12 gr rover salmo i slidery 7F latają jak odrzutowce góra to salmo 10 ,rzucałem cięższymi wabikami ale to się mija z celem.powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy498 Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 Wiem że mi sie przyda u mnie najlżejszą przynętą bedzie PRAEDTOR 2 lub 3 z główką 7/8g więc napewno da rade a górna granica hmm...salmo slider 7S albo slim (króey waży 29gr. ale jestem pewny że ta wedeczka ro wytrzyma) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 rzucić ,rzucisz nawet parę razy rzucałem większymi przynętami (marauder junior), ale to nie ma sensu.Jedyne co można zrobić to nadwyrężyć kij o ile ten się da bo naprawde jest zrobiony z super komponentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy498 Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Przeciętnia waga przynet bedize ok. 12/15gr czyli spokojnie wystarczy ;] ten kijaszek głównie to bedą woblerki typu salmo perch, pike itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi