jans Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Na jednej z grup dyskusyjnych ukazała się informacja o rekordowym okoniu 59cm 3,80 kg.Będą zdjęcia natomiast może nie być zgłoszenia w obawie o miejsce/i tak zostało już podane/.JansPs. niestety był to jego ostatni kontakt z przynętą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Mógłbyś coś więcej na ten temat?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jans Opublikowano 8 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Przynęta mały twister na żyłce 16.Jans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wig20 Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Na jednej z grup dyskusyjnych ukazała się informacja o rekordowym okoniu 59cm 3,80 kg....... Trochę dużych okoni złowiłem w swoim życiu, mój największy miał 48cm i ważył zaledwie 1.80kg, a do chudych nie należał. Aż mi się nie chce wierzyć w 3.80kg przy takiej długości.......toż to spaśluch jakiś !!! Na czym to żeruje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Na małych twisterach na żyłce 16 <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Przy tych rozmiarach to nawet BLACK BASS by sie nie powstydzil wagi Poczekajmy na zdjecia... Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulus Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 gdzie mozna fotke zobaczyc tej bestii ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booseib Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Fotke mozna zobaczysz na stronie SPLAWIK-a cos pieknego:] Taki okoniowy sandacz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Możesz wkleić link do tego okonia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wig20 Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 http://www.splawik.com.pl/Rekord___13027 Duży, ale aż na 3.80kg to mi nie wygląda....koło trójki bym powiedział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Duży to jest, ale chyba komuś waga szwankuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Mowicie o tej rybie trzymanej przez wasacza na gorze watku ? mi zadna inna sie nie pojawia. Ta na gorze to na pewno nie ten okaz 3.80 kg. No chyba ze mi sie zle otwiera link. Moze ktos wstawic link do zdjecia bezposrednio ? dziekuje Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 dokładie o tym wąsatym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logistyk Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Jans, pokaż linka to tej informacji, prośba. Ja nie mogę tego znaleźć na spławiku. W tym podanym linku to ten okoń niby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 dokładie o tym wąsatym to poczekajmy na fotke rekordu, bo ten na pewno nie odpowiada podanym gabarytom Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 W tym linku są jeszcze 2 fotki, z okoniami takimi około 1m , ale wyglądają na nilowe, więc chyba się nie liczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekP Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Coż i tak okoń sądzę na rekord. Szkoda wielka szkoda że juz nie pływa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekP Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Chyba że trochę roboty w fotoshopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jans Opublikowano 8 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 To nie o tą rybę chodzi.Zdjęcia z tego co wywnioskowałem z wiadomości nie zostały wykonane cyfrówką i trzeba poczekać na wywołanie. Narazie nie mam innych informacji.Jans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Ten okon ze zdjecia to rekord ?Jakos tego nie wyczytalem w tym poscie...Poza tym wyciete tlo. Wyglada mi bardziej na okonia z jakis kanalow np z Holandii, wnioskujac po tym co widac na zdjeciu. Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekP Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Dobra to ja czekam w takim razie na tą fotkę z rekordem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 ile by nie miał ale jest ładna rybka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Hmmmm.... mój rekordowy też miał 59 cm ale ważył tylko 2.93 kg. A chyba był grubszy od tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leluchy Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 ten nizej to raczej ma ponad 3 kilo ,ale ten .... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi