sebson Opublikowano 28 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 (edytowane) Ten mały jest na drugim zdjęciu,po prawej jest dupka Tak właśnie myślałem,bo przy zwykłym zwijaniu za bardzo się kręci(za bardzo go chyba wykrępowałem) natomiast przy delikatnym podszarpywaniu wyczynia cuda i da się go niemal w miejscu prowadzić Edytowane 28 Stycznia 2016 przez sebson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Możesz też go przeciążyć (mniej więcej do wagi metalowego wahadła) ale to musisz taki tajemniczy dodatek wrzucić do żywicy. Nazwy nie pamiętam ale jak będę kupował to Ci podeślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Spoony na czasie, nieźle ci wyszły Sebastianie Piotr wywołał mnie do tablicy. Moja konstrukcja spoona jest nieco inna, co pozwala mi na wykorzystanie drewna. Gdybym miał zrobić coś takiego jak Sebson czy Hasher, czyli wklęsły profil, to byłoby z tym za dużo roboty. Żywica w takim przypadku jest po prostu praktyczniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 8 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 (edytowane) Bardzo dziękuję za dobre słowo to motywuje Mały spoon również opanowany wystarczyło lekko podgiąć dupkę i skrzywić nieco ryjka i jest gites.Nowe malowanko jerków Edytowane 8 Lutego 2016 przez sebson 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Coraz ciekawiej się w tym wątku robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 11 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Wróciłem do żywicy przy jerkach i chyba jest oki jeszcze taka parka na suszarce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 12 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 (edytowane) Nowe spoony będą nosiły nazwęSpontany jeden duży a drugi małyTutaj całe stadkoSpontany dużeSpontany małe Poleciały na giełdę Zapraszam http://jerkbait.pl/topic/69591-sprzedam-spontanyspoony/ Edytowane 12 Lutego 2016 przez sebson 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 15 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 (edytowane) Film z pracą spontanówBardzo proszę o opinie I jeszcze kilka jerkówPlus film Edytowane 15 Lutego 2016 przez sebson 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 25 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Kolejne spoony 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 28 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Taka krasnopiórka mi wyszłaA tu nowy projekt-bezsterowiec boleniowy zobaczymy co z tego wyjdzie długość 8,8 cm waga ok 16-17 gram bez kotwicTu jeszcze przed lakierowaniem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 1 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 A tu mój młodszy syn siedzi z tatą w domku bo chory 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 1 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Jeszcze jedna sztuka miał być tylko bezsterowiec ale spróbuję i ze sterem Zobaczymy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 9 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Kilka sztuk w nowej szacie Pracuję nad nowym projektem jerka z ogonkiem formy się robą niedługo coś wrzucę do oceny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 9 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Płoć wersja płytko chodząca Filmik z pracą 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 9 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 (edytowane) Jerki praca już nie w wannie Edytowane 9 Marca 2016 przez sebson 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 9 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Spoon 13 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Spoon 13 Niezłe możliwości ma ten spoon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 (edytowane) Dobra robota!ten spoon będzie kosił!płoć też niczego sobie a jerk fajnie się kolibie w opadzie ale chyba coś na boki za bardzo nie chce odchodzić?.P.S-jaka jest długość ww woblerów i masa? Edytowane 10 Marca 2016 przez Raffaello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 10 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Dobra robota!ten spoon będzie kosił!płoć też niczego sobie a jerk fajnie się kolibie w opadzie ale chyba coś na boki za bardzo nie chce odchodzić?.P.S-jaka jest długość ww woblerów i masa?Płoć ma 11 cm -30g,jerk 11,5 -40gCo do pracy jerka to chyba za miękką wędkę miałem i nie za bardzo mogłem szarpnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 10 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Spoon 9cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 19 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 (edytowane) Mój wstęp do pull baitaPrzed lakierkiem Spaprałem formę pod ogonek i za drugą nie chce mi się wziąć Edytowane 19 Marca 2016 przez sebson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 25 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Kilka sztuk spoonów Pracuję nad sumówkami Pękaczami w nowej odsłonie po małej modyfikacji kształtuBędą od teraz z mocnej piany stelaż 1,2 przez całość ster zatopiony w korpusie będą nieżle zamiatać od lipcaPo kąpieli w lakierze wrzucę zdjęcia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 26 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Moje nowe Pękacze 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 28 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Praca mojego Pękaczka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 28 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 W przygotowaniu spoon 15 cm to będzie już duży kaliber 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi