sebalos.77 Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Super, właśnie na takiego czekałem,ile wagi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 28 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 (edytowane) Jeszcze nie wiem robi się forma ale sądzę że z obciążeniem około 50-55g Edytowane 28 Marca 2016 przez sebson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 28 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Niebawem moi koledzy wybierają się nad Pad więc i Pękacze z nimi zobaczymy czy coś połapią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Czekam jak się temat rozwinie,na jerkbaitowy zlot zamówię 2 szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 "Pękacze" rewelka,już widzę,że będą łowić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 28 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 (edytowane) "Pękacze" rewelka,już widzę,że będą łowić. Dzięki ja już nie mogę się doczekać lipca a to niestety jeszcze potrwa Ale i ja wiem że będą dobre Mnie osobiście podoba się to że tak łatwo wchodzą w wodę Taka, mam wrażenie nie zbyt nachalna praca,dobrze mieszają ale łapy nie urywa Edytowane 28 Marca 2016 przez sebson 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 28 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Super, właśnie na takiego czekałem,ile wagi?A kiedy ten zlot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 14.05 wyjazd,zdążysz? chciałbym w jednym malowanie na zamówienie ale z Twojego wzoru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 28 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Tak,spokojnie do dwóch tygodni coś się wykluje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 31 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Troszkę się sprężyłem i już coś tam jest Takie krokodyle 15cm około 50gram 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Super Panie co jeden to lepszy Ci wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 31 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Dzięki Pride są dopiero po dwóch warstwach lakieru,trochę z tym lakierowaniem mam problem nie mam aż tak wysokiego słoika i trzeba kombinować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Kiedyś już napisałem, przy innej okazji, jak sobie poradzić "z za małym słoikiem". Woreczkiem foliowym Woreczek musi być mocny, "wypadki" są niemile widziane Do takiego woreczka wlewasz niewielką ilość lakieru (ustaloną doświadczalnie), wkładasz do środka wobler, następnie naciskając dłonią przesuwasz lakier "ku górze", tak długo, aż pokryty jest cały wobler. Teraz popuszczając dłoń pozwalasz ociec lakierowi na powrót w róg woreczka i wyjmujesz wobler pokryty w całości lakierem. Warto wpierw przeprowadzić próby z wodą, aby w mig opanować technikę, bez strat w sprzęcie. Stosując ten sposób warto postępować powoli, pośpiech - jak zawsze - jest złym doradcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 31 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Dzięki zapomniałem,a już o tym kiedyś czytałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Praca krokodyla wyszedł 52 gramy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Szukam xzogi taka g-60 6kgchcę zacząć zabawę z multikiem jakby ktoś coś to proszę o info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Mam Gawasa, tylko trochę mocniej będzie tak 70-80g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 (edytowane) A od ilu startuje?Który model? Edytowane 2 Kwietnia 2016 przez sebson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 (edytowane) GB 120X-J 61,miałem go raz na testach,30g w górę latało.Dopalony od razu do 1,90m. Edytowane 2 Kwietnia 2016 przez Sebalos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Kurcze chciałbym coś od 15-18g Jak masz jakieś zdjęcia to prześlij na priv wraz z ofertą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Podaj @ będzie mi łatwiej bo duże zdjęcia mam,albo jutro na giełdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Moje nowe ulubione zabaweczki 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Nowy projekcik pod kijany 11 cm ale kawał woba 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zaraz robię formę jeszcze kilka drobiazgów 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 noo ciekawe jak wyjdzie po malowaniu będzie głeboko chodził ! Maczany w Caponie że tak się świeci ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi