sebson Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 noo ciekawe jak wyjdzie po malowaniu będzie głeboko chodził ! Maczany w Caponie że tak się świeci ? Tak to capon,malowany nie będzie bo chcę zrobić formę.Zamawiam stery i działam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Tak wyglądają moje stelaże Bo ktoś dziś na giełdzie,coś mi się wydaje próbował być złośliwy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 W oczekiwaniu na stery coś tam skrobię Śmieszna historyjka z tym jerkiem,naszkicowałem sobie wyciąłem wyprofilowałem nawet zrobiłem dziurkę na wylot pod oko A później coś mi do głowy strzeliło i obróciłem gościa do góry nogami i wyszło takie coś 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 2 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Pierwszego nie mogłem jechać na rybki,dzisiaj poświęciłem im cały dzień Wynik to sześć szczupaczków niestety nie ma się czym chwalić bo wszystkie w granicach 60cm pięć na swoje wyroby i jeden na świeżo kupionego Big bandita w drugim rzucieTrafił się też jeden tęczak na mojego krokodylka 15 cm ,bardzo się zdziwiłem bo myślałem że to mały szczupak 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Seba doszły wobki wykonanie, jakość pierwsza klasa. Szczerze polecam. Jerk mącił wodę... czuję, że znajdzie się dla niego godny przeciwnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 2 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 To fajnie Bartek ja dzisiaj skusiłem dwa szczupaczki na tego jerka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 2 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 (edytowane) Dziś był mój pierwszy raz z castem miałem co prawda drugą wędkę ale się uparłem i tylko cast.Avid od Pleciony ogarnia wszystko od 20g do 120g,co prawda jeden spoon i jeden jerk poszybował dalekooooo ale technika coraz lepszaAvid i tatulka ochrzczone Edytowane 2 Maja 2016 przez sebson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 3 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 (edytowane) Dziś troszkę krócej na rybkach bo pogoda nie pozwoliła.Szczupaki stały głębiej łapałem na wodzie od 3 m do 5 m,łącznie pięć sztuk cztery krótsze i jeden 82 cmBohater dnia i 82cmI jeden z krótszych Edytowane 3 Maja 2016 przez sebson 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 3 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Wszystkie ryby oczywiście wróciły do natury 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 6 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Jutro woduję nowego jerka będzie się zwał Devil ,pierwsze wrażenia po krótkich testach są rewelacyjne może nagram krótki filmik to zapodam Waga po obciążeniu wskazała 66,6 stąd nazwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 7 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Dziś sześć czy siedem sztuk pierwszy zagryzł Devila w drugim rzucie ale maluch,potem kilka sztuk na jerka największy 65 cmPóźniej rządził już tylko spoon Krokodyl 15cmNajpierw maluszek Potem było już lepiej bo 88 cm Branie było fenomenalne,(krokodylem można wyczyniać niezłe sztuki przy wolnym prowadzenieu zachowuje się jak blacha ale przy jerkowaniu odchodzi na boki jak typowy jerk w opadzie kręci bączki i lusterkuje) po wpadnięciu do wody szarpnąłem i wtedy spoonek wyskoczył ponad wodę i zrobił niezłego plusku i to chyba skusiło rybkę bo po dwóch czy trzech odejściach na bok nastąpiło branieRybki wróciły oczywiście do wody 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Super gratulacje Piękne rybki, piękne woblerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 7 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 (edytowane) Super gratulacje Piękne rybki, piękne woblerkiDzięki,to mój pierwszy sezon z castem i zarazem pierwszy z tak dużymi przynętami.Do tej pory nie miałem takiego kija który mógłby je obsłużyć,ale Melek miał rację szczupak to predator bo nawet 40cm podrostki walą w przynętę która ma 15cm Edytowane 7 Maja 2016 przez sebson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 12 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Kilka jerkówA jutro na rybki na tydzień 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wookash Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Połamania. Jedziesz tam gdzie mówiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 12 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Tak to już jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wookash Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 No to fajnie. Jeszcze raz połamania i dobrej pogody zaraz wróć tam będzie dobra hehe. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 12 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Jeszcze kilka sztuk na wyjazd 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 18 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Niestety wyjazd na Chorwację okazał się kompletną klapą,po obfitych deszczach woda wyszła z koryta i rzeką płynęły drzewa.Trzeba było się zrywać do domku.Na pocieszenie wybrałem się dzisiaj na swoją wodę i u siebie dziś powojowałem Złapałem chyba siedem szczupaków od 40 cm do 100 cm i straciłem pięknego okonia około 45 cm na mojego jerka Szczupaki złapane na mojego największego spoona Krokodyla 15 cm100cm80cmJutro ciąg dalszy bo trzeba wykorzystać urlop do cna 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Piękny wynik! Najlepszy dowód skuteczności własnych przynęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 19 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Chciałbym nagrać jak chodzi krokodyl ale wędkuję sam i nie ma jak.A trzeba pokazać przy energicznym prowadzeniu Być może w piątek będę na łódce z kolegą to wtedy nagramy filmik i zobaczycie spoona w pełnej krasie bo to co on wyprawia to odlot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 22 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 No i urlop dobiegł końca Rybki już tak dobrze nie współpracowały ale coś tam udało się skusićTen się chyba cieszył jak mnie zobaczył bo wiedział że zaraz wraca do wodytaki maluszek się trafił Udało mi się również zrobić zdjęcia dudkowi który u nas jest bardzo rzadkim ptaszkiem a który to bardzo mi się podoba 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Dudka ostatni raz widziałem z 8 lat temu przynęty i rybki super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 25 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Kilka krokodyli bo brakło Devile I jerki no name 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 20 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Nowe woblery na sezon sumowy szykuję się 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi