Wookash Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Jak zrobisz biorę jednego na testy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 2 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Nie wiem Łukasz czy masz wędkę pod taką przynętę bo wydaje mi się że waga będzie około 70 może nawet 90 g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wookash Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Jest na składzie 70-150g jedna sztuka więc do ogarnięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebait Opublikowano 3 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Genialnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 3 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Następne kilka godzin później...IMG_20160901_082111_250.jpgZajebisty!Płetewkę ogonową z czego ogarniesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 4 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Z tego co całość klonek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Z tego co całość klonekDawaj nastepne foty :-D Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 4 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 na razie brak ciągu dalszego od poniedziałku siadam i działam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 5 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Powoli ale do przodu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 5 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Jak pirania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 9 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Jeszcze chwilkę 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 24 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Co tu taka cisza ?? Gdzie dalszy ciąg ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 25 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Urlopik był zraz wracam do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wookash Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 I jak? Połowiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 26 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Łukasz tygodniowy wypad na Pad przyniósł mi pięć rybek Ogrom tej wody poraża i łatwo nie jest mimo pozorówRazem we trzech złapaliśmy 9 rybek największy 180i były dwia parowozy które okazały się nie do zatrzymania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wookash Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 No to i tak ładnie. Połowione jest a to najważniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 3 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 (edytowane) Pierwsze sztuki przed lakierem Edytowane 3 Października 2016 przez sebson 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 7 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Kilka płoci 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 7 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 i jeszcze kilka bo za ciężkie są 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 7 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 I jeszcze inne chyba lepsze zdjęcia 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 7 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 (edytowane) Zapraszam do oglądania pracy moich przynęt i komentowania Musicie zobaczyć co potrafi Krokodylek Edytowane 7 Października 2016 przez sebson 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Stu lat, Sebastianie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 8 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Dziękuję a,liczyłem na jakąś kobitkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Najlepszego Seba Czy możesz wstawić fotkę plotki od góry? Obawiam się że może mieć za cienki ogonek i któregoś dnia może się okazać że wyrwiesz ja z zaczepu bez. Ja swoją lowilem kilka miesięcy aż do momentu odstrzelenia jej z zaczepu, uderzyła w pomost i ogona już nie było. PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3 Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Wszystkiego naj,naj,najlepszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi