woblery z Bielska Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Dziękuję a,liczyłem na jakąś kobitkę Na niewiastę doczekasz się po osiągnięciu wieku męskiego. Czyli, gdy na liczniku czwórka będzie z przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 8 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Na niewiastę doczekasz się po osiągnięciu wieku męskiego. Czyli, gdy na liczniku czwórka będzie z przodu Czwórka już niestety dawno z przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Wszelkiej pomyślności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 11 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 (edytowane) Dziękuję wszystkim serdecznie za życzeniaNowy projekt jerka 13cmNie mogłem usiedzieć wczoraj na tyłku więc wziąłem się za struganieOczywiście jeszcze nie koniec Edytowane 11 Października 2016 przez sebson 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 11 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Inwestycja w okular chyba odnosi skutek teraz dostrzegam więcej 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 12 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 I oto efekt trzy dniwgo strugania,może jeszcze dzisiaj zacznę robić formę 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Takie maluchy to Ja lubię .Czekam z niecierpliwością na malowanie .Gdyby było coś na nim z palety salmo w kolorze RR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 13 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Forma schnie jutro będzie zabawa z korpusami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 19 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 (edytowane) Pierwsze testy ,pierwsze rybyDługość 13cm waga 55g Razem siedem brań na nowego jerka,cztery wyjęte trzy sztuki niestety spadły w tym jedna ładna Ogłaszam zabawę na nazwę jerka do końca miesiąca Nagrodą będzie oczywiście mój nowy wyróbZapraszam Edytowane 19 Października 2016 przez sebson 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 19 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 Bardzo Mi się podoba ,u Mnie ten kolor jest skuteczny.Chciałbym zobaczyć jak pracuje ten koliber. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 19 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 Skoro po pierwszych testach są pierwsze ryby, to może niech mu będzie , trochę nie typowo, Grizzli ( albo wręcz Grizli od gryzienia ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 19 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 Grizzli jest git zobaczymy co będzie dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Epidares Opublikowano 20 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Skoro za pierwszym podejściem na szczęśliwego woblera 7 ryb się skusiło to proponuję: EbisuW mitologii japońskiej to jeden z 7 bogów szczęścia. Przedstawiany jest jako roześmiany człowieczek z wędką w ręce i rybą pod pachą.Chyba wszystko się zgadza z Twoją relacją- nawet liczba 7 się trafiła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 20 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 (edytowane) Konkurs na nazwę jerka 1.grzesiekp.- Grizzli 2.Epidars - Ebisu Wrzucać,wrzucać do wygrania jerkuś Edytowane 20 Października 2016 przez sebson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 20 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Posejdon lub Gryf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 20 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Piker albo MontBlanc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 21 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Konkurs trwa do wygrania nowy model jerka Proszę o swoje propozycję na jego nazwęJak na razie takie propozycje1.grzesiekp.- Grizzli 2.Epidars - Ebisu3.Rafaello - Posejdon lub Gryf 4.TomekSudety - Piker albo MontBlanc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Ja proponuję "Czarek", tak po prostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 MS slider. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentos Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Moja propozycja to Fighter - żeby dużo stoczył walk z szczupakami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 22 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Dzisiaj kolejne testy i chyba jest dobrze.Ryby dzisiaj były bardzo ostrożne bo brań od groma a wyjętych pięć,Trzy maluchy,jeden przyzwoity 66cm i jedna ładna bo 83cm 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 22 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Seba coś mi to oko tu nie pasuje. Jest jakieś takie "płaskie". Nie myślałeś o swoich oczach? Myślę, że mogły by wynieść Twoje wyroby na kolejny level. PozdrM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Ale w sumie, czy te oczy mogą kłamać? Zobacz Maćku, ten szczupak uwierzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 22 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 ma taką ładną srebrną warge to ja zaproponuje "Wargacz" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 22 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Bled, kostuch, silder Ps: nieźle daje kopa graty rybek ja jutro też spróbuję za szczupakami pochodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi