sebson Opublikowano 12 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Właśnie wróciłem z testów dwóch nowych konstrukcji Będą jeszcze dwa nowe jerki ,pierwszy to Pike Snack 15cm i drugi 18cm jeszcze bez nazwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 12 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 To ja się piszę, po 1 szt. Będę pierwszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 12 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Taki secik dla forumowego kolegi IMG_0145.JPGSuper wyszły ;-) Powłoka luksus :-D Ile warstw żywicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 12 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 (edytowane) Dwa razy enviroSwoją drogą z tą żywicą to droga przez mękęIle to ja już gotowców zmarnowałem,które to zasiliły moje pudło Edytowane 12 Marca 2017 przez sebson 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 12 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 To ja się piszę, po 1 szt. Będę pierwszy Ok Marcin ale n ie wiem czy się wyrobię przed Twoim terminem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 12 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 spoko, poczekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 16 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 I taki długas 18cm na szybko po pierwszej warstwie żywicy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 U niezła "mamuśka na mamuśki ",poczekam jeszcze na inne kolorki ,jaka waga kloca i czy bardzo szybko tonie? .Zarąbisty jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 16 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 (edytowane) To taki na próbę,bo nie mogłem się powstrzymać żeby nie pomazać Mam teraz trochę roboty z mniejszymi jak ogarnę wszystko to zajmę się tym nieboraczkiemWersja wolnotonąca Edytowane 16 Marca 2017 przez sebson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Jak wolno tonący i w dobrym kolorze to ..... .Jaką ma pracę i czy przy jednostajnym prowadzeniu odjeżdża na boki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 16 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Przy prowadzeniu odchodzi na bok, przy podszarpywaniu długoie zakosy w opadzie delikatnie luserkuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Kawał woba. Pewnie około 100 gieta finalnie będzie miał?Ile wArstw resina dajesz na takie kobyły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 16 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 (edytowane) Adam to pierwsza tak duża moja przynęta Bez łuski i o wiele łatwiej nałożyć żywicę już po pierwszej warstwie jest fajnieNiepamiętam ile waży ale chyba coś na gotowo wyjdzie z 90g Edytowane 16 Marca 2017 przez sebson 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 No No całkiem ciekawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 17 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Adaś po drugiej warstwie 87,8g dam jeszcze jedną i z kotwą wyjdzie coś około 95g 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 (edytowane) To jak dasz jeszcze warstwę plus kotwy to stówkę będzie miał jak nic ???? Edytowane 17 Marca 2017 przez spinnerman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 17 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 ok 100 dla Ciebie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 21 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 (edytowane) Taki secik dla forumowego kolegii jeszcze trzynastki I cukiereczek na dokładkę Największy brat z rodziny Pike Snack 15cm 67,5g bez uzbrojenia Edytowane 21 Marca 2017 przez sebson 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Żywica daje zajebisty efekt, jak by ryba była w śluzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 24 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Takie 13cm 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 26 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Może kogoś zainteresuje praca moich przynęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 28 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Następne prosto z pieca 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 28 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 (edytowane) Dwa spoony lecą na aukcje charytatywną Pomożmy koledze - Kubie! Potrzeba kasy na proteze!http://jerkbait.pl/topic/88062-pomozmy-koledze-kubie-potrzeba-kasy-na-proteze/page-4#entry2123081 Edytowane 28 Marca 2017 przez sebson 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 30 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 (edytowane) To może ja dzisiaj pokażę Wam mój sposób na samodzielne wykonanie stelaży Drut 1,2mm więc nie jest lekko Deska z buku twarda igiełki łożyskowe 3mm sprawdzają się super i klucz wykonany ze śrubyW trakcie wyginania drutu igiełki podnoszę do góry unika się w ten sposób deformowania stelażu Edytowane 30 Marca 2017 przez sebson 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 30 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 (edytowane) Efekt końcowy Edytowane 30 Marca 2017 przez sebson 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi