Darek K Opublikowano 1 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 (edytowane) mały przegląd moich przynętNa filmiku przydałyby się, wg mnie, napisy informujące o modelu rozmiarze i wadze poszczególnych przynęt. Miałem okazję chwilę porzucać snackiem 8 cm - za ciemno było abym widział jak pracuje, ale lata jak z armaty. Akurat chyba ta gramatura jest idealna do mojej wędki. Edytowane 1 Listopada 2017 przez Darek K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 3 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Na filmiku przydałyby się, wg mnie, napisy informujące o modelu rozmiarze i wadze poszczególnych przynęt. Miałem okazję chwilę porzucać snackiem 8 cm - za ciemno było abym widział jak pracuje, ale lata jak z armaty. Akurat chyba ta gramatura jest idealna do mojej wędki.Filmik mam ale zaczym nauczę się go składać to minie trochę czasu,ja już chyba stary jestem i nie wszystko potrafię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 3 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 A tu takie wczorajsze fire tiger po mojemu płoć ta wersja chyba najlepsza sandacz i wszystkie razem 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 3 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 no chyba że ktoś się zlituje i z mojego materiału skleci ciekawy film płacę jerkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 5 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 (edytowane) Projekt sum,to będzie chyba Big Pękacz 10cm Edytowane 5 Listopada 2017 przez sebson 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 6 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Sumówka poszła w zalewę,dzisiaj zalałem drugą warstwę.Wkrótce pierwsze odlewy i pierwsze testy zobaczymy co z tego wyjdzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 22 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Szykuje się kolejny duży wobler pod sumka długość 17 cm będzie na stelażu 1,6mm 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 24 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Zapraszam wszystkich do końca tygodnia specjalne ceny na wszystkie przynętywww.mslures.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 (edytowane) Jerki są poprostu piękne???????????????? Edytowane 25 Listopada 2017 przez Damian83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 26 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 No i jak dobrze chodzi? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Jak na takiego kloca rusza się bardzo fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 29 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 (edytowane) Pierwsza Piguła podana10 cm/60g stelaż 1,2mm skręcany wewnątrz żaden sum tego nie wyrwie Edytowane 29 Listopada 2017 przez sebson 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 1 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 piguły w malowaniu i moje stelaże drut 1,2mm 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 4 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 (edytowane) Piguły pomalowane i powleczone żywicą Praca Edytowane 4 Grudnia 2017 przez sebson 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Wow ciężka artyleria,praca i malowanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3k_lubin Opublikowano 5 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Do skręcenia stelaża używasz jakiejś specjalnej maszyny czy robisz to ręcznie? Bo robota bardzo profesjonalna!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 5 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 (edytowane) już raz wrzucałem ale proszę bardzohttp://jerkbait.pl/topic/24822-ms-lures-przynęty-mazura/?p=2124393Plus kluczyk Edytowane 5 Grudnia 2017 przez sebson 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 6 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 Siedemnaśtka przed żywicą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 6 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 Jeszcze jeden wobler pod wąsy 14 cm i 83g,są dwie wersje do około 4m i do 6m stelaż tym razem 1,6mm 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 9 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Pierwsza siedemnastka już na gotowo waga 105 g I jeszcze kolejne dwie Piguły 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 9 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 już raz wrzucałem ale proszę bardzohttp://jerkbait.pl/topic/24822-ms-lures-przynęty-mazura/?p=2124393Plus kluczyk post-50732-0-99530200-1490862480.jpgZrobiłem sobie coś takiego, panowie rewelka, działa w 100% a stelaż robi się bardzo szybko polecam Podziękowania dla autora za podzielenie się takim konkretnym i przydatnym pomysłem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 22 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 nowe stadko 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 24 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 Dzisiaj przysiadłem do zrobienia łuski w Pigule 17cm Jedna strona prawie gotowa Piguła 10 cm poszła w zalewę zobaczymy jak wyjdzie na tym modelu malowanie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 1 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Piguła z łuseczką 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 (edytowane) Sebastian- po pierwsze:WSZYSTKIEGO NAJ NAJ .... W NOWYM ROKU- po drugie:ile waży ta piguła na gotowo ??? Edytowane 1 Stycznia 2018 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi