sebson Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Powstał nowy jerk Bream 12 cm jest to mniejsza wersja istniejącej już 15 cmA tak pracuje Zrobiłem również maluszka 6 cm Niestety nie mam teraz jak nad wodę jechać żeby potestować 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Jest pierwszy maluszek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Wstawiłem jerki na giełdę gdyby ktoś potrzebował to zapraszam http://jerkbait.pl/topic/139730-jerki-mslures-bream-12-cm-i-6-cm/#entry2742617 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 (edytowane) Nowy model sandacz 17 cm Zrobiłem dwie wersje łuski jedna odciśnięta drobniutka druga wyrzeźbiona Sam nie jestem pewien która lepsza Edytowane 29 Kwietnia 2020 przez sebson 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 9 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 Postawiłem jednak na drobną łuskę Zrobione kolejne wersje sandacza do 4m,6m,8m, i 11 metrów 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 10 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Jest i swimbait 20 cm /100 g 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobby0404 Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Ładny. Będzie filmik z pracą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 10 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Będzie niebawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 10 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 jest i filmik 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 11 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Super się rusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 11 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Za namową będzie jeszcze trójdzielny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 22 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 I tak wyglądają 21 cm / 100 g 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 24 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 (edytowane) Dawno nic nie wstawiałemTymczasem zrobiłem mniejszego pstrąga 13 cm waga prawie 70 gNa zdjęciu większy 16 cm i 13 cm Edytowane 24 Listopada 2020 przez sebson 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 28 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 Gdyby ktoś był chętny na zakup moich przynęt w atrakcyjnych cenach to zapraszam Tylko do końca miesiąca rabat 15 % na wszystkie Jerki i spoony Zapraszam na www.mslures.pl Minimalny zakup trzy sztuki wystarczy w koszyku wpisać kod best baits 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 29 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Nowy pstrąg tęczowy 13 cm 70g 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 5 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 (edytowane) Makrele Big Game na specjalne zamowienie Edytowane 5 Grudnia 2020 przez sebson 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 7 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 Coś pod bolenia na nadchodzący sezon Torpeda 9 cm 24g Uprzedzając pytania filmiku z pracą na razie nie mam Jedynie opis Przynętę można posłać bardzo daleko nie koziołkuje w lociePrzy normalnym zwijaniu eskuje i lekko zamiata dupką nie wyskakując ponad lustro wody w opadzie lusterkujeMożna poprowadzić głębiej wszystko zależy od wyobraźni wedkarzaDwa kolory niebieska opalizacja i oliwka zrobiłem jeszcze uklejkę natural ale teraz się kręci na soszarce 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 9 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 Ukleja natural 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 10 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Wieczorowe malowanki 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 11 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 Zedy dwa 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 30 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 (edytowane) Sumek na nowy sezon 21 cm bez steru i 95 g bez uzbrojenia Edytowane 30 Marca 2021 przez sebson 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Fire cat 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekL Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Jak gleboko schodzi ten sumek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Ten na około 3_3,5m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekL Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2021 A jest jakas wersja 6-8m? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi