sebson Opublikowano 4 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 WitamSuper "sebson". Widać, że starasz się i czynisz postępy oraz odnosisz sukcesy. Bo największym jest to, gdy na swoje przynęty łapiesz rybki! Wszystko ładnie wychodzi Ci w Twoich pracach, ale ja przyłożyłbym się na Twoim miejscu do bardziej dokładnego profilowania uszek mocujących, szczególnie w tych prezentowanych boleniówkach. Powodzenia, pozdrawiam Boleniówki to początek teraz jest już dużo lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 4 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Podczas ostatniego wyjazdu za sumem miałem dwa brania niestety jeden po krótkim holu spadł a drugi po uderzeniu nie zaciętyCo najśmieszniejsze to wobler był testowy sote bez mundurka i koloru Więc chyba teorie na temat kolorów w sumowych woblerach idą w odstawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wookash Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Przedwczoraj oglądałem surowy korpus ze sterem i stelażem a tu już pomalowane. Hehe szybko działasz. Fajne te twoje wobki. Pozdr.Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 5 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Przedwczoraj oglądałem surowy korpus ze sterem i stelażem a tu już pomalowane. Hehe szybko działasz. Fajne te twoje wobki. Pozdr.ŁukaszTen który widziałeś zapodział się na łódce,reszta była w warsztacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wookash Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 No to wszystko jasne. Jutro zajrze do ciebie to pogadamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 15 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 (edytowane) A tu nowa produkcja i filmiki z pracą woblerów Mam problem z malowaniem woblera,odlewany jest razem ze sterem i nie bardzo wiem jak go właściwie zabezpieczyć bo zawsze coś napaprzę a to podkładem ,farbą a na końcu lakierem.Próbowałem podklejać taśmą ale niestety zostaje klej albo i tak pod nią podejdzie. Edytowane 30 Września 2013 przez sebson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Spróbuj użyć płynu maskującego, tzw lateks naturalny, do nabycia w każdym sklepie dla plastyków za parę złotych. Płyn jest mlecznobiały, po wyschnięciu transparentny, łatwo się go zdejmuje z pomalowanych (polakierowanych) powierzchni wraz z farbą. Jest szczelny (nic nie podcieka). Rada - jeśli lakierujesz woblera, zmieniaj lateks po każdej warstwie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 16 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Spróbuj użyć płynu maskującego, tzw lateks naturalny, do nabycia w każdym sklepie dla plastyków za parę złotych. Płyn jest mlecznobiały, po wyschnięciu transparentny, łatwo się go zdejmuje z pomalowanych (polakierowanych) powierzchni wraz z farbą. Jest szczelny (nic nie podcieka). Rada - jeśli lakierujesz woblera, zmieniaj lateks po każdej warstwie. Dzięki spróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 16 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 (edytowane) Edytowane 17 Września 2013 przez sebson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 25 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Wczorajszy wieczór spędziłem na struganiu nowego modelu woblera z przeznaczeniem na suma.Niestety chyba już na przyszły sezon długość niecałe 9cm zobaczymy co z tego wyjdzie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 zapowiada się ciekawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 25 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 I tak ma wyglądać mniej więcej finalnie.Niedługo zabawa z rozmieszczeniem obciążenia i testy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Dobrze wygląda. Sam myślałem nad podobnym , taki Big One Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 26 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Zrobiłem jeszcze pokrywy skrzelowe i forma już się robi może jeszcze dzisiaj pierwszy korpus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 27 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Pierwszy odlany w niedzielę nad wodę zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Brawo za zgrabne wielkości oczek w odlanym woblerze. Niedbałość u innych wykonawców, szczególnie masowych, jest ogromna. Tak się podnosi poprzeczkę dla innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 28 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Brawo za zgrabne wielkości oczek w odlanym woblerze. Niedbałość u innych wykonawców, szczególnie masowych, jest ogromna. Tak się podnosi poprzeczkę dla innych Dzięki staram się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wookash Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 No super baryłka ja njestety już zakończyłem sezon na ten rok bo się połamałem i już 2 tydzień w szpitalu leżę. Jutro może wypuszczą to będę dzwonił do ciebie bo musimy pogadać. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meyger Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Ciąg dalszy prac i różne kombinacje z obciążeniem07.05 004.jpg07.05 005.jpg07.05 007.jpg07.05 009.jpg I moja sumówka07.05 012.jpgsumowy wobek jest przedni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 29 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 (edytowane) Dzisiejszy test wobler przeszedł pomyślnie.Mocno trzyma się silnego nurtu pracuje delikatniej jak poprzednik Waga 31g długość 8,8 schodzi do około 5 metrów filmik drugi filmik Edytowane 30 Września 2013 przez sebson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 29 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 (edytowane) No super baryłka ja njestety już zakończyłem sezon na ten rok bo się połamałem i już 2 tydzień w szpitalu leżę. Jutro może wypuszczą to będę dzwonił do ciebie bo musimy pogadać. Pozdro.Współczuję Łukasz Edytowane 29 Września 2013 przez sebson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 14 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 (edytowane) Nowe malowanie na razie tylko jedna warstwa lakieru więc jeszcze to nie do końca to Edytowane 14 Października 2013 przez sebson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wookash Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Fajne te twoje wobki. Widzę że w pracy nudy hehe. Ja leżę i kwiczę z nudów. Miałem się zabrać za struganie ale jakoś brak mi zapału. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 14 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Fajne te twoje wobki. Widzę że w pracy nudy hehe. Ja leżę i kwiczę z nudów. Miałem się zabrać za struganie ale jakoś brak mi zapału. PozdroDo roboty koniec leżenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wookash Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Taaa tylko muszę nogę przywiązać do sufitu bo nie może wisieć Dzisiaj może trochę kogutów pokręcę jak znajdę kotwice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi