sebson Opublikowano 15 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Dzisiaj zrobiłem wobkowi duży ster myślę że teraz powinien nurkować na około 7-8mPracuję też nad szablonami do malowania ale jak na razie idzie ciężko dużo skrobania 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 5 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Pora wrócić nowe-stare pomysły.Nowa forma i wobler nieco odchudzony.Zrobiłem sobie również suszarkę pod żywicę. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 9 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 (edytowane) Nowe próby malowania Takie kwiatki Edytowane 9 Maja 2014 przez sebson 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 (edytowane) Witam Seba, jak mi dokładnie takie zrobisz jak ten na 6 zdjęciu to Cię będę baaaaardzo lubił http://jerkbait.pl/topic/24822-woblery-mazura/page-3#entry1452393 :D I te odchudzone też w takim malowanku :D Edytowane 9 Maja 2014 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 9 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 He he Te jeszcze zostaną u mnie bo nie są dopracowane jak trzeba .Czekam na stery i będę robił nowe mam nadzieję że lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 No to zamawiam w ciemno te " jeszcze najlepsze" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 10 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Ciąg dalszy malowideł, jutro zabieram nad wodę i może nagram filmik jak chodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 11 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 (edytowane) Dzisiejsze testy nad wodą,niestety pogoda trochę pokrzyżowała plany ,chciałem popływać i nagrywać z łódki ale niestety zbyt mocno wiało i musiałem odpuścić Bardzo proszę o opinie Edytowane 12 Maja 2014 przez sebson 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Bardzo fajne baryłki, świetnie pomalowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek11250 Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Super robota kolego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 29 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Bardzo dziękuję za miłe słowa.Następna partyjka woblerów a sezon tuż tuż 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 29 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 I jeszcze cała gromadka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek11250 Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 I jeszcze cała gromadka20140529_121322.jpgSuper to jest to!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 przygarnąłbym cos z tej gromadki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 4 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 przygarnąłbym cos z tej gromadki Jutro zobacze co zostalo i wstawie na gielde masz pierwszenstwo wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 5 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 I następne 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 23 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Szykuje się nowy model coś pomiędzy dt a wiggle wartem długość 7,3 waga korpusu 25g w weekend testy zobaczymy co z tego będzie tu wzornik nad którym troszkę posiedziałem i pierwsza połówka formy a tak wygląda korpus 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 .......I się okazało ostatnio , że nie tylko wyglądają ale także i łowią . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 (edytowane) Sumki na moje wobki co prawda małe ale cieszą podwójnie i trafił się też jeden kleń 46cm zassał woblera sumowego 8,5cm Edytowane 23 Sierpnia 2014 przez sebson 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 I jeszcze jeden 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 ..kleń samobójca...:-)Dojechaliście cali po maratonie??Macie zdrowie :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Dzięki Patu Wszystko w najlepszym porządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 26 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 No to wracam tym razem projekt Jerk a tak wygląda odlew z żywicy Nazwałem go Pikuś ma 12 cm i 30 gram z kotwicami nr 2Tutaj jego praca https://youtu.be/XX1qFSr_soUPierwsze próby ma za sobą(nie zdążyłem nic pomalować ) i nawet złapałem trzy szczupaki i jednego okonia który się spiął pod nogami 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 28 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Pierwsze Pikusie pomalowane ,po pierwszej warstwie lakieru szybkie zdjęcia 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 (edytowane) Seba ty to już "artysta" jesteś. Niezła konstrukcja się zapowiada i to malowanko NO NO!!!!! Powiedz coś więcej o tym wynalazku: pływa??? tonie??? jak pracuje??? Edytowane 28 Maja 2015 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi