sebson Opublikowano 28 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Dzięki cały czas się uczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wookash Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Hehe fajny kaczorek Jak wyrobię pianę co mi została to przyjeżdżam do Ciebie i pokażesz mi o co chodzi z żywicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 28 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Seba ty to już "artysta" jesteś. Niezła konstrukcja się zapowiada i to malowanko NO NO!!!!! Powiedz coś więcej o tym wynalazku: pływa??? tonie??? jak pracuje??Mariusz filmik masz w poście wyżej Pikuś fajnie odchodzi na boki ,te które zrobiłem są bardzo powoli tonące bo takie chciałem na swoje łowisko brania były bardzo zdecydowane Oczywiście można zrobić szybciej tonące jak i pływające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 28 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Hehe fajny kaczorek Jak wyrobię pianę co mi została to przyjeżdżam do Ciebie i pokażesz mi o co chodzi z żywicą.Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 31 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Zgrany duet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 9 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 (edytowane) Sezon sumowy tuż tuż,więc wracam do sumówek.Ten model nazwałem w tamtym roku" Moby dick" na Odrze i Wisełce kilka sumów padło Kilka się suszy Edytowane 9 Czerwca 2015 przez sebson 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 9 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 (edytowane) A... i Pikusie też są Edytowane 9 Czerwca 2015 przez sebson 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 13 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 (edytowane) jutro nad wodę żeby ewentualnie ustawić Edytowane 13 Czerwca 2015 przez sebson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 18 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Nowy secik-nowe kolorki Tym razem zrobiłem dwie wersje steru ,przy większym schodzi około 4-5mprzy mniejszym około 3mMateriał piana 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Wyglądają kapitalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 20 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Odgrzebałem odłożony projekt tym razem płoćka ryl fiś 11cm z przeznaczeniem na suma szczupaka Panowie piszcie co o tym myślicie wszelkie uwagi mile widziane Nagrałem krótki filmik jek wrzucę na youtube to zapodam Wobler waży 28 gram bez kotwic 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 (edytowane) Seba rób!!! ,rób!!! ,bo wąsy nad Oderką czekają na nie .Widziałem je już w akcji i muszę też powiedzieć że wychodzi Tobie to coraz ładniej!!!!Nie zapomnij o mnie i coś zostaw . Edytowane 20 Czerwca 2015 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 20 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 (edytowane) Film https://youtu.be/y5GXw6dc5iU Edytowane 20 Czerwca 2015 przez sebson 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 26 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Nowe dziecię Korpus odlany z żywicy bo z pianą musiabym czekać na odgazowaniea w środę na ryby Długość 8 cm 28 gram 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 (edytowane) Seba jak zwykle - nie zapomnij o "MIE" , biere na testy w ciemno !!!!!! ze 3szt i dołuż do tamtych.DO SPOTKANIA NAD WODĄ -- JESZCZE 5 DNI!!!!!!!!!!!!!!! Edytowane 26 Czerwca 2015 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 26 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Dzisiaj postram się sprawdzić jak toto chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wookash Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 (edytowane) Siemka Pozwoliłem sobie dodać coś od siebie Zaraz pchnę Ci na mejla grafikę do doklejania na fotkach. Edytowane 26 Czerwca 2015 przez Wookash Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 26 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 dzięki Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 26 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 jest krótki filmik z pracą nowego woblera https://youtu.be/DQtxVPD-HMo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 3 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 (edytowane) Wypad sumowy był do kitu dwa dni i tylko dwie ryby jeden szczupak i jeden sumek Ale chociaż wiem że woblery chodzą Edytowane 3 Lipca 2015 przez sebson 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 27 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Ostatnio brak czasu na woblery remonty w domu ale znalazł się czas na krótki wypad na Wisłę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 27 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 (edytowane) Wracam remonty skończone i są dwa nowe wobki około 12 cm jeden niższy drugi wyższy oto praca tego większego jak dla mnie praca jest co najmniej dobraTestowane z gamakami 2/0 i chodzi Edytowane 27 Września 2015 przez sebson 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 (edytowane) Coś mi ivandera dorado przypomina? Edytowane 27 Września 2015 przez Raffaello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 27 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 (edytowane) Mój jest zdecydowanie węższy ma tylko 1,6cmNie wzorowałem się na invanderze Edytowane 27 Września 2015 przez sebson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 27 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Prawdę mówiąc to Mariusz miramar mnie zdopingował do zrobienia tych woblerów na późniejszy sumowy sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi