sebson Opublikowano 8 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 (edytowane) Wstawiam moje nowe prace sumówki 8cm Wobler o długości 12 cm i drugi również 12cm ale sporo wyższy praca jak wyżej na filmiku Edytowane 8 Października 2015 przez sebson 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Sumóweczki piękna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wookash Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Widzę że już i podpis jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 8 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Wczoraj pierwsze próby ale muszę sobie lepszy tamponik zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wookash Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 No jak trzeba to trzeba, ale i tak wygląda ekstra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 No i już widać że będzie GITES !!!! oby tylko rybek nie zabrakło . SEBA klep ile wlezie, bo na przyszły rok/sezon jeszcze lepiej trzeba się do sumowania zabrać !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 8 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 mam zamiar zrobić jeszcze woblera o długości około 15 może nawet 17cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 10 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 cała gromadkanowy szerszy stercieńka dwunastka I nowy projekcik 16cm 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 13 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 (edytowane) No i zacząłem strugać a tu kilka godzin późniejChyba go jeszcze troszkę skrócę bo wydaje mi się zbyt długi Edytowane 13 Października 2015 przez sebson 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wookash Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Dobry będzie. Fajnie wygląda. Masz już pomysł jak malować? Ja robię porządki u siebie i zaczynam od przyszłego tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 13 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Dobry będzie. Fajnie wygląda. Masz już pomysł jak malować? Ja robię porządki u siebie i zaczynam od przyszłego tygodnia Dobry będzie. Fajnie wygląda. Masz już pomysł jak malować? Ja robię porządki u siebie i zaczynam od przyszłego tygodnia myślę o foli ,wczoraj wstępnie próbowałem oklejać i chyba tak będzie najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 13 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 gdybym tylko umiał dobrze wyrzeźbić łuskę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 13 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 (edytowane) jadę do castoramy po kantówki na formę A od listopada będę miał więcej czasu na woblery tyle że jakoś będę się musiał dokuśtykać do piwniczki Edytowane 13 Października 2015 przez sebson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wookash Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Dasz radę jak z połamaną nogą w zeszłym roku dłubałem. Ja na folii z Lidla odciskam łuskę nawet spoko wychodzi. Rzeźbić próbowałem ale niestety nie nadaję się do tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 (edytowane) No i zacząłem strugać P1010161.JPGa tu kilka godzin późniejP1010167.JPGP1010176.JPGP1010179.JPGChyba go jeszcze troszkę skrócę bo wydaje mi się zbyt długiTo też będzie SDR pod sumowe łowy? Cienką dwunasteke przygarnąłbym na testy w jakiś oczojebnych kolorach x2 Edytowane 13 Października 2015 przez Patryk1125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 13 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 To też będzie SDR pod sumowe łowy? Cienką dwunasteke przygarnąłbym na testy w jakiś oczojebnych kolorach x2Taka pierwsza myśl ale coś czuję że i jerka z tego zrobić się daJak będę miał na zbyciu to dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Sebastian, po tym co widzę, to masz zadatki na zostanie rzeźbiarzem !!!! . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 14 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Ciąg dalszy prac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
judo 1988 Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Forma będzie z gumy czy kompozyt? Ramka jest naprawdę solidna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 14 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 silikon,forma jest raczej pod pianę dlatego solidna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 No to panie czekam na pierwsze egzemplarze z nowych serii do przyszłorocznych testów. Dłubaj , dłubaj SEBASTIAN bo Wiślane karcze są przepastne w "pożeraniu" dobrych woblerów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 26 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 I jak się podoba? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Klasa Kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wookash Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 No ładnie ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Głęboki linie wokoło głowy woblera, bardzo ciekawie wyglądają. Świetnie się prezentuje w tym sreberku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi