sebson Opublikowano 7 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 (edytowane) Z racji tego że ostatnio dużo czasu mam na woblerki Troszkę posiedziałem przerobiłem woblera sumowego na wersję płyto chodzącą praca wydaje się ok,niestety testy tylko w wannie Póżniej wrzucę zdjęcia z wczorajszego malowanka jak lakier podeschnie Edytowane 7 Listopada 2015 przez sebson 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 7 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 (edytowane) No to wrzucam moją radosną twórczość Mój faworyt Edytowane 7 Listopada 2015 przez sebson 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 7 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 I wszystkie razem do kupy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 7 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Jeszcze jeden 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 7 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 (edytowane) woblery na zdjęciach zrobione z żywicy wszystkie pływające poza dwoma dłuższymi stelaż przez całość łączony 1,2mm waga około 25gCoś nie mogę edytować poprzednich postówNiestety zdjęcia nie oddają pełni kolorów Edytowane 7 Listopada 2015 przez sebson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 (...)Coś nie mogę edytować poprzednich postów(...)http://jerkbait.pl/topic/65302-zmiany-dotycz%C4%85ce-mo%C5%BCliwo%C5%9Bci-edycji-wiadomo%C5%9Bci/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 8 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 http://jerkbait.pl/topic/65302-zmiany-dotycz%C4%85ce-mo%C5%BCliwo%C5%9Bci-edycji-wiadomo%C5%9Bci/Dzięki i wszystko jasne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 10 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 (edytowane) Wczoraj mnie trochę tchnęło i spłodziłem takiego cosia długość 9cm.Jak na razie idzie dobrze,przede mną łuska której bardzo się obawiam bo nie chciałbym popsuć dotychczasowej pracy Edytowane 10 Listopada 2015 przez sebson 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 10 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Woblery sumowe skończone 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 10 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 ciąg dalszy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Dzieje się w tym wątku, oj dzieje się miło popatrzeć na dopracowane sumóweczki.Good job. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 10 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Jedna strona wstępnie zrobiona,łuska duża a to przez to że bałem się na niej polec 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 10 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 (edytowane) Dzieje się w tym wątku, oj dzieje się miło popatrzeć na dopracowane sumóweczki.Good job.Dzieje się bo czasu dużo,już drugi tydzień siedzę w domu po operacji kolana.Na szczęście mogę sobie podłubać i nawet baba nie opieprzy bo i tak za bardzo pomóc nie mam jak.Schodzę do mojej małej pracowni cisza spokój Edytowane 10 Listopada 2015 przez sebson 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 15 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Sumówki trafiły na giełdę jakby ktoś chciał to zapraszamhttp://jerkbait.pl/topic/65631-woblery-sumowe-ms-lures/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 15 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Duży wobler po testach Jutro będzie gotowa forma jerka,będzie zabawa z rozmieszczeniem obciążenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 15 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 (edytowane) To może tak dla rozruszania wątku proponuje mały konkurs na nazwę mojej sumówki Wobler mierzy 8 cm waży 30 g materiał żywica stelaż przez całość łączny 1,2mm Nazwa która najbardziej mi się spodoba wygrywaDla zwycięscy oczywiście sumówka Rozstrzygnięcie za tydzień Edytowane 15 Listopada 2015 przez sebson 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Nie mam talentu do wymyślania nazw ale dam swoją "SebSum" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar233 Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 No tez wymysliłem podobnie <SUB> albo <SUW> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Proste połączenie : Sebglanis albo Glanister ( sum ze sterem zamiast wąsów ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wookash Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Widzę że już z domu uciekłeś hehe A mówiłem że chwila i będziesz śmigał na ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 16 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 (edytowane) Byłem tylko ustawić woblery,ale samochodem już daje radę jeździć Edytowane 16 Listopada 2015 przez sebson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wookash Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Dobrze tak trzymaj. Ja zacząłem dłubać u siebie w piwnicy i mam partyjkę obklejonych szmatą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 17 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Pierwsze próby malowania nowego jerka,nazwałem go "Szycha"Wróciłem także do mojego szczupaczka Pikusia próby z łuską wciąż trwają powoli chyba zaczyta to przypominać to co trzeba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 17 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Zapraszam do zabawy na nazwę sumówki oto główna nagroda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wookash Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Sumówka niech się nazywa Seb-Zero 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi