Pride Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Pękacz ze względu na pękaty kształt korpusu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 17 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Pikuś już prawie gotów 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Dotarły dziś do mnie sumóweczki, zapowiada się fajna zabawa w przyszłym sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 17 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Dotarły dziś do mnie sumóweczki, zapowiada się fajna zabawa w przyszłym sezonie No i fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 18 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 (edytowane) Szycha odsłona druga Edytowane 18 Listopada 2015 przez sebson 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 20 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Krótki wypad aby sprawdzić pracę jerka i woblera sumowego płyto chodzącego dał trzy szczupakiJedna skusiła się na Szychę a dwie na sumówkę Krótki film z pracą szychy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 20 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Wciąż zapraszam do zabawy na nazwę sumówki póki co wygrywa Pride z PękaczemNagroda czeka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 "Zagłoba" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Szperacz... W nie jednej dziurze wyladuje do ilu m pracuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 21 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Szperacz... W nie jednej dziurze wyladuje do ilu m pracuje ?Około 4m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 21 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Bartek masz już coś na wymianę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Do 3 tyg i bede miał gotowy secik. Nowe malowanie, hot tiger. Odezwe sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 22 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 No więc w zabawie na nazwę sumówki wygrywa Pride Będzie Pękacz 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 22 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 To mi się przyfarciło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Wobek dotarł i muszę przyznać, że prezentuje się rewelacyjnie kawał dobrej roboty, a kolorki po prostu miód malina! Jeśli pracuje tak jak wygląda to zachęcam wszystkich po posiadania choć jednej sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 1 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Wobek dotarł i muszę przyznać, że prezentuje się rewelacyjnie kawał dobrej roboty, a kolorki po prostu miód malina! Jeśli pracuje tak jak wygląda to zachęcam wszystkich po posiadania choć jednej sztuki Dzięki Pride Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Źle się filmuje samemu jerki, wiem coś o tym Jednak widać dobrze na filmie, że Szyszka ma spore możliwości różnej pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 1 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Źle się filmuje samemu jerki, wiem coś o tym Jednak widać dobrze na filmie, że Szyszka ma spore możliwości różnej pracy. Zrobiłem kilka sztuk z różnym obciążeniem,Szycha dobrze chodzi prawo lewo,myki też są,dużo zależy od operatora, Przy ściąganiu też jest ok,chciałbym uzyskać jeszcze lusterkowanie w opadzie,ale proste to to nie jest.Gdyby któryś z kolegów... to chętnie przyjmę wszelki rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Seba, opcje są trzy. Robisz z jerka kamień, dużoooo ołowiu. Umieszczasz ołów na przodzie albo przekraczasz oś jerka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 30 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Właśnie pomalowałem swojego nowego jerka 11,5cm waga uzbrojonego będzie około 39 gram Jutro wrzucę zdjęcia bo wobek poszedł w lakier ,jestem mega zadowolony Testy już były i dały fajnego szczupaka 82cm 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wookash Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 No fajny grubasek Ja czekam już na nowy sezon. Do lipca mam czas na łowienie potem będzie ciężko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 31 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 No i jest,co prawda dopiero po dwóch warstwach lakieru ale i tak Wam pokarzę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 10 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Jeszcze jeden projekt taka moja fanaberia,na razie rzeźba jeszcze muszę doszlifować i wyciąć pod ster no i oczywiście obciążeniedługość 18cm waga póki co 110 gram 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Sebastian szkoda , że tak późno wystartowałeś z tym karpiem - na Wigilię byłby w sam raz .Kurde, grubo się szykujesz na tegoroczne sumy . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 10 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Raczej taki dzewniany w smaku A to pod mój zbiornik bo kroczków w nim dużo a i sumy są to pomyślałem że spróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi