miramar69 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Czasami możesz trafić z nim w dychę, skoro tak sprawy się mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 10 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Widziałem karpie po 1,5-2 kilo z podkową na brzuchu więc tego mojego łykną bez problemu.Czas pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 ładny "patelniak" Zapowiada się ciekawie, czekam na malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 13 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Już niebawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 17 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 No i tak mi się pomalowało 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 No proszę, nawet zdjęcie w naturalnym środowisku jest kill & grill jak to niektórzy mawiają karpik pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 tzw patelniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Seba... uważaj na mięsiarzy bo przez pomyłkę jeszcze zberetują super wobek się prezentuje zawodnik XXL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 hahaha trzeba bylo przed Swietami takiego wypuscic Chetnych by sie sporo znalazlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 20 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Ten jedynak nie na sprzedaż taki rodzynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 27 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 (edytowane) No to wrzucam moje spoonyMały 9cm około 25 gram Duży 13 cm około 30 gramWiększy opanowany chodzi trochę jak blacha ale można i jerkować jak zwykłym jerkiem ładne odjazdy czasem i wychyli łebka znad wody i w opadzie lusterkujeNad mniejszym muszę jeszcze popracować bo za bardzo bryka Edytowane 27 Stycznia 2016 przez sebson 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 (edytowane) Widzę, że produkcja spoonów robi się popularna powoli. Gut Pokaż wewnętrzną stronę spoonów. Edytowane 27 Stycznia 2016 przez Hesher Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 27 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Muszę cyknąć zdjęcia bo nie mam nic w tej chwili ale prawdę mówiąc żaden cud niektóre srebrne inne złote takie tam A tu jeszcze jeden jerk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Mnie nie o kolor się rozchodzi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 27 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 (edytowane) Oczywiście wklęsłe ale zrobię zdjęcia to oceniszA i tak wszystko przez Ciebie bo zafascynowałem się Twoim spoonem Edytowane 27 Stycznia 2016 przez sebson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Dawaj foty a nie tu słodzisz ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 27 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 i już Cię lubię 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 No bo jak tu mnie nie lubić, może z jeden gość na całym jerkbaicie mnie nie lubi. Chociaż nie, jestem prawie pewien, że on też mnie lubi 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Tak nieśmiało zapytam: - te spoony to drewno czy żywica? Pytam, bo sam drążę temat ale w drewnie, i cholernie ciężko mi to idzie, jednak jestem uparty i będę dłubał do skutku. Do maja jeszcze daleko i myślę że coś powstanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Jokera podpytaj o drewno i Harjer chyba też coś dłubał a'la wahadło z lipy. Tutaj stawiam flaszkę, że żywica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 28 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Tak nieśmiało zapytam: - te spoony to drewno czy żywica? Pytam, bo sam drążę temat ale w drewnie, i cholernie ciężko mi to idzie, jednak jestem uparty i będę dłubał do skutku. Do maja jeszcze daleko i myślę że coś powstanie Tak jak Piotrek pisze żywica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 And the winner flaszki jest ja Flaszka wygrana, koniec offa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 28 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Szybki konkurs szybka wygrana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 28 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 (edytowane) Na prośbę Piotrka wrzucam spodki Ciężko zrobić zdjęcie żeby było dobrze widać Edytowane 28 Stycznia 2016 przez sebson 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Ciekawy ten ze srebrem od wewnątrz. Jak mniejszy za bardzo wariuje to spróbuj przód odgiąć do zewnątrz na jeszcze miękkiej żywicy, tak do 1/3-1/4 długości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi