jerzy Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 nie to skrót od Medium Moderate. ten kijek jest bardziej ustępliwy i przez to ma szeroki zakres c/w. z tym avidem mozesz nawet na okonie chodzić z 5g wabikami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 ....jako że nidgy narkotyków nie brałem i nie miałem z nimi nic wspólnego mogę z całą pewnością stwierdzić że nic nie dają i powinny byc całkowicie nielegalne bardzo mądre słowa Kuba !!! Japoneczkę znam jedną ma na imie Kumiko... pozd JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 jurek a probowaleś jej???? <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 jurek a probowaleś jej???? <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 i jakie przynety z niej posylaleś a moze powinien spytac na jaką przynetę wzięła PS. sorry za off topic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 najlepiej szły pullbait`y koniec oftopa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi