Janusz Wideł Opublikowano 4 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Pewnie ze się zrobi Zamówionka proszę na priw. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Pierwszy rząd w poziomie od góry :szadzik 5 cm,chiciorek 5,5 cm,płytki bańdziorek 6,6 cm.drugi rząd łytka piątka ,chiciorek,stary pstrągowy,trzeci rząd łytka piątka.Fajny zestawik zarówno na bolenie jak i na pstrągi Dzięki wielkie za identyfikacje wile z twoich wobków dla kogoś kto ich dobrze nie zna wydają się identyczne albo prawie identyczne sam jeszcze się gubię podobieństwo to tylko kwestia wizualna ale tak naprawdę wszystkie się różnią i to znacznie na jakie gatunki ryb konkretnie działają najlepiej woblerki ze zdjęcia ? oczywiście wiem że na wszystkie ale jakie jest ich główne zadanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 5 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Tak jak napisałem Ci wyżej :Fajny zestawik na bolenie i pstrągi.Oczywiście przywali w nie każdy drapieżnik mogący je zmieścić do paszczy.Akurat wszystkie modele ze zdjęcia są bardzo uniwersalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 (edytowane) Bardzo mnie to cieszy oczywiście to nie jedyne woblerki od Ciebie hehe mam ich już sporo mniejszych i większych niestety nie mam już pękatej szósteczki, płytkiej igiełki i reńskiego czy pękata, igiełka i reński wystepują w wersjach pływających płytko i głęboko chodzących ? Edytowane 5 Lutego 2015 przez bencur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 wiem że zadaje dużo pytań ale muszę się jeszcze dozbroić na sezon hehe a czym więcej informacji o modelach tym lepiej dla mnie ponieważ mogę dopasować woblerki do swoich potrzeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 5 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Każdy z wymienionych modeli może być w wersji płytkiej i głęboko schodzącej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 no to super do wyboru do koloru każdy znajdzie coś dla siebie hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Projekt koszulki przenieśli w miarę fajnie na sitodruk choć do orginału mu daleko.Koszulki czarne z białym badż żółtym nadrukiem.Napis TEAM "WIDEł" poniżej pstrąg bzykający woblera Cena 26 zł plus 9 zł wysyłka.Ilość ograniczona.Chętnych proszę o podawanie rozmiarów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Nie wpadł bym na taki pomysł ale jest bardzo dobry, tylko jak dobrać rozmiar? 180 cm i 80 kg to L-ka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Napewno xl- elka .jakbyś miał 180 cm i 120 kg to xxl Ja mam 172 i 76 kg to jeszcze l-ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 No to dla mnie XL, proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 guciolucki proszę zamówionka na priw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korektor98 Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 (edytowane) A dało by radę jakoś "skołować" zdjęcie koszulki? Bo opis opisem, ale co innego, kiedy się zobaczy, a oczami fantazji widzę już przynajmniej kilkanaście możliwych wzorów. Chyba mam zbyt bujną wyobraźnię i przy okazji: jaki rozmiar by wychodził dla młodzika ok 1,94 m wzrostu i 80 kg wagi? Edytowane 7 Lutego 2015 przez korektor98 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 7 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Zdjęcie jak i same gotowe koszulki będę miał w piątek.194 cm i 80 kg trudno powiedzieć jaki rozmiar .Przy tym wzroście jakbyś miał 100 kg no napewno XXL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Hmmmm nic tylko 20 kg trzeba przytyc nie widze innego wyjscia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 9 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Dla kolegów pytających w jakiej pozycji pstrąg bzyka woblerka na koszulce Team Wideł. Poprostu na rybkę Koszulka "Prowokująca akcja " Do obejrzenia i może jeszcze do zakupu w piątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeDDyBoY Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Niedlugo cała polska bedzie chodzila w takich koszulkach ;D a napewno kazdy nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 10 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Z tą całą Polską to lekko przesadziłeś. Zamówiłem 50 koszulek biorąc pod uwagę sugestie i ilość chętnych kolegów z JB na zakup . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeDDyBoY Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Swiruje oczywiscie ale ciekawe jestem jak bedzie wygladac ten t-shirt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 10 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Seksownie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Zaczarowany olowek w wersji normal i w wersji lekko pomniejszonej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 13 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 "Zaczarowany ołówek" 9 cm.to niesamowicie łowna konstrukcja na praktycznie wszystkie duże drapieżniki jeziorowe i rzeczne .Jednak rzeka musi mieć min 1,5 m głębokości by zastosować ołówek w wersji takiej jak na zdjęciu.Ołóweczkiem 7 cm. drugi ze zdjęcia Można już połowić na wodzie poniżej metra .Oczywiście na zaporówce nie zejdzie do 4,5 m tylko do 2,5 m w trollingu.Akcja i możliwości manewru bardzo podobna do bańdziorka 6,5 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 13 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Przepraszam ale koszulki zaprezentuje najwcześniej we wtorek.Przed chwlą zadzwoniła pani z drukarni że rozchorował się technik drukarz i koszulki będą gotowe dopiero na wtorek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 spoko i tak się nimi jeszcze nie pochwalimy bo zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Dzis mnie wyciagnelo nad wode przetestowac łamanego trojnika od p.Janusza , powiem krótko - d....e mi urwało, pozdrawiam twórce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi