Skocz do zawartości

Woblery i gumy Janusza Widła

Rekomendowane odpowiedzi

Pierwszy rząd w poziomie od góry :szadzik 5 cm,chiciorek 5,5 cm,płytki bańdziorek 6,6 cm.drugi rząd :Płytka piątka ,chiciorek,stary pstrągowy,trzeci rząd :Płytka piątka.Fajny zestawik zarówno na bolenie jak i na pstrągi :)

Dzięki wielkie za identyfikacje :) wile z twoich wobków dla kogoś kto ich dobrze nie zna wydają się identyczne albo prawie identyczne sam jeszcze się gubię :) podobieństwo to tylko kwestia wizualna ale tak naprawdę wszystkie się różnią  i to znacznie :)  na jakie gatunki ryb konkretnie działają najlepiej woblerki ze zdjęcia :) ? oczywiście wiem że na wszystkie ale jakie jest ich główne zadanie :P ?

Bardzo mnie to cieszy :) oczywiście to nie jedyne woblerki od Ciebie hehe :P mam ich już sporo mniejszych i większych :P niestety nie mam już pękatej szósteczki, płytkiej igiełki i reńskiego :) czy pękata, igiełka i reński wystepują w wersjach pływających płytko i głęboko chodzących ?

Edytowane przez bencur

Projekt koszulki przenieśli w miarę fajnie na sitodruk choć do orginału mu daleko.Koszulki czarne z białym badż żółtym nadrukiem.Napis TEAM "WIDEł" poniżej pstrąg bzykający woblera :) Cena 26 zł plus 9 zł wysyłka.Ilość ograniczona.Chętnych proszę o podawanie rozmiarów. :)

• Like 1

A dało by radę jakoś "skołować" zdjęcie koszulki? Bo opis opisem, ale co innego, kiedy się zobaczy, a oczami fantazji widzę już przynajmniej kilkanaście możliwych wzorów. Chyba mam zbyt bujną wyobraźnię :P i przy okazji: jaki rozmiar by wychodził dla młodzika ok 1,94 m wzrostu i 80 kg wagi?

Edytowane przez korektor98

"Zaczarowany ołówek" 9 cm.to niesamowicie łowna konstrukcja na  praktycznie wszystkie duże drapieżniki jeziorowe i rzeczne .Jednak rzeka musi mieć min 1,5 m głębokości by zastosować ołówek w wersji takiej jak na zdjęciu.Ołóweczkiem 7 cm. drugi ze zdjęcia Można już połowić na wodzie poniżej metra .Oczywiście na zaporówce nie zejdzie do 4,5 m tylko do 2,5 m w trollingu.Akcja i możliwości manewru bardzo podobna do bańdziorka 6,5 cm.