Janusz Wideł Opublikowano 28 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Faktycznie pit 1982 miałem w planach zrobić coś na maj w większym rozmiarze ale nawał innej pracy sprawił że będę musiał przesunąć to w czasie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Wyobraż sobie pit1982 że każdy kto kupił te ukleje mówi to samo Szczupaki to potwierdzają Sandacze też ,ale o nich pogadamy za tydzień Ech.... no właśnie. W uklęję sandacze walą jak głupie. Musiałem odpuścić pewne łowiska. Szczupaki jakoś nie bardzo gryzą... w sumie to na nic nie gryzą. Jakiś ten rok dla mnie taki na opak. Może przez to, że 90 % wyjazdów majowych było tylko z Twoimi uklejami? Jak sparuję multiplikator z odpowiednim wędziskiem, to może do Twoich woblerów wrócę i proporcje się wyrównają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 31 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Ech ...no właśnie sandacze dzisiaj waliły w ukleje 10 cm. jak głupie.Najdziwniejsze że nie są to czarne samce pilnujące gniazd tylko nieżle już wyżarte jasne mamuśki.Raz sandaczyk raz szczupaczek .Niestety wielkościowo nie powalały z nóg.Rybki 55-65 cm.Ale wszystkie preferowały blady seledynek z perłą Ten sam odcień co w zeszłym roku na początku czerwca 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragonexp Opublikowano 2 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Ostatnio urwany, bardzo łowny na opaskowe klenie, jak to cudo się nazywa bo chciałem domówic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragonexp Opublikowano 2 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Najśmieszniejsze jest to że na wypadek zerwania woblera zrobiłem fotkę, potem rzut i przynęta została gdzieś w opaskowej faszynie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 2 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Zawodnicza piąteczka Wyobraż sobie że dzisiejszy wieczór łowiłem na ten model i to w tym malowaniu Szczypaczek pod 60 cm. ,sandaczyk ciut ponad 50 cm. i kilka okonków 25 cm.Dzisiaj był wieczór zawodniczki Na wszystkie pozostałe przynęty ni hu,hu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 2 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 A mówiłem że kropki są magiczne!Jaśku z ostatniej dostawy na tego kropkowanego grubaska dwa piękne okonie złowiłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ubs17 Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Witam. Chciałbym zamówić gumy i woblery Pana Janusza. Proszę o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robisum1 Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Nadjedz myszka na profil Janusza Widla i kliknij w opcje wiadomość 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 4 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Oczywiście zapraszam na priw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisspin Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Dzisiaj krótki wieczorny wypad przeszedł moje najśmielsze oczekiwania. Dwie i pół godziny łapania dało 12 zębatych najwiekszy 79cm do tego sumek 95. Kosztowało mnie to trzy okonie, które zostały rozszarpane????. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Ładnie ,ja ostanio w 50 minut (na wiecej nie pozwoliły komary) trafiłem 2 szczupaki 59-75cm .U mnie nadal ukleja to nr.1 W Sobotę wypad za sandaczem to znów ukleje pujdą w ruch 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metys Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Koledzy podajcie swoje killery z miekich przynęt spod reki Janusza na waszych wodach wraz z dlugosciami na takie gatunki rybek SzczupakSandaczOkon Bolen Licze ze i mistrz sie tez wypowie -) Do tej pory uzywalem tylko woblerow ale moze warto spróbować cos innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisspin Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 U mnie niezmiennie, okoń A na komary polecam środek o nazwie Mugga, daje odetchnąć i połowić w spokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Niestety u mnie dziś nie współpracowały rybki. Nic a nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Koledzy podajcie swoje killery z miekich przynęt spod reki Janusza na waszych wodach wraz z dlugosciami na takie gatunki rybek SzczupakSandaczOkon Bolen Licze ze i mistrz sie tez wypowie -) Do tej pory uzywalem tylko woblerow ale moze warto spróbować cos innego Na pierwszej stronie masz pełem wybór, najlepiej jak sam dojdziesz co u ciebie jest najskuteczniejsze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 5 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Na wszystkie te rybki superdziała ukleja 10 cm.Osobiście nie łowię na te ukleje boleni ale są tacy co nieżle połowili .Okonie 12,5 cm. oraz płocie 13 cm. to bardzo skuteczne przynęty zarówno na szczupaka jak i sandacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisspin Opublikowano 7 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 (edytowane) Panie Januszu, dzisiaj trochę nietypowe zbrojenie, które powoduje że gumy są mniej masakrowane przez ryby. Wkręcana główka 5g i dozbrojka dały tylko 2 ryby???? Ale za to największe w tym sezonie. Nie będą pisał na co, bo tu akurat nic się nie zmieniło. Edytowane 7 Czerwca 2017 przez krisspin 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 8 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Dajesz czadu Przekonałeś mnie Od jutra biorę mocniejszy kij iłowię na okonie 12,5 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisspin Opublikowano 8 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 (edytowane) Trzymam za słowo. Edytowane 8 Czerwca 2017 przez krisspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisspin Opublikowano 8 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 (edytowane) Dajesz czadu Przekonałeś mnie Od jutra biorę mocniejszy kij iłowię na okonie 12,5 cm. W takim razie czekam na zdjęcia i życzę powodzenia Edytowane 8 Czerwca 2017 przez krisspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qmichalq Opublikowano 8 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 U mnie rzadzi biala plotka 13 cm, dzis szczupaki waliły w nie jak opętane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 8 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Uwilbiam płotkę blady seledyn ,w zeszłym roku sandacz 104 cm około 17 kg.kilkanaście sandczy 80-90 cm.Przynęta uwielbiana przez duże sandacze.Jak kompletnie nic nie bierze zakładam pomarańczowo -złotą płotkę w trolu na 16 gr główce i bujam się w toni.Jak nie sandacz to jakaś szczupaczyna zawsze się uwiesi.Na perłowo białą nigdy się nie przykładałem ale skoro działa to miło mi usłyszeć .Będę musiał spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qmichalq Opublikowano 8 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Dzis mialem szczupaka życia na biala plotke nie moglem go od dna ruszyc i niestety fluorocarbon 0,60 po krotkiej zabawie ciachnol jak nitke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 8 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Osobiście zawsze mam na wędce wolfram.Fluocarbon stosowałem tylko kilka dni kilkanaście lat temu.Niesamowicie osłabia zestaw i oczywiście byle szczupaczyna go ciachnie.Kompletnie nie przydatny element zestawu . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi