milupa Opublikowano 8 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Przecież Januszu ten seba to NIK inny jak Tubis tylko na nowym nicku nie przejmuj się bzdurami które wypisuje to zwykły oszust .Czy posiadasz dowód, jeśli tak to poproszę o kontakt z moderatorami, jeśli nie to proszę powstrzymaj się od szkalowania innych użytkowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisspin Opublikowano 8 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Patrząc na widoki w tle raczej nie opuszczasz gumy na dno i szczupaki atakują ją z dołu.Wtedy pewnie takie zbrojenie się sprawdzi.Gdybym tak uzbrojoną gumą skakał po dnie to co drugi rzut rwanie.Całkowita racja. Dlatego podstawą spinnigu jest znajomośc dna, szybkie wyciąganie wniosków i odpowiednia technika prowadzenia i zbrojenia przynęty. Na Odrze gumy zbroję w główki jiggowe i jest ok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar233 Opublikowano 9 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Zamiast nitki którys kolega proponwał rurę termokurczliwa, tez wydaje mie sie proste i tanie rozwiazanie ja jeszcze nie testowałem ale mysle ze było by dobre na glowki bez kołnierzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 9 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Ja zamiast nitek używam żyłki którą delikatnie nasączam kropelką ale nie za wiele by węzeł był bardzo szorski a końcówki żyłki odcinam 2mm przed węzłem i powstaje coś na kształt litery Y.Jeszcze mi się nie zdarzyło by guma się zsuneła,jedynie co może się stać to odgryzione kopyto ale na to już chyba nie ma wpływu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisspin Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 (edytowane) Dzisiaj kotwica nie puściła, kapeleony zostały trochę przycięte. Wzmacniane Ownery się sprawdziły. Płotka dała radę. Edytowane 10 Lipca 2017 przez krisspin 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmr1 Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Ja zamiast nitek używam żyłki którą delikatnie nasączam kropelką ale nie za wiele by węzeł był bardzo szorski a końcówki żyłki odcinam 2mm przed węzłem i powstaje coś na kształt litery Y.Jeszcze mi się nie zdarzyło by guma się zsuneła,jedynie co może się stać to odgryzione kopyto ale na to już chyba nie ma wpływu Jak grubej żyłki używasz? Tapnięte smarkfonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 10 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Brawo Krisspin Kawał besti Wytargać takiego z kapelonów -szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisspin Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Jak grubej żyłki używasz? Tapnięte smarkfonemPlecionka niebieski Varivas 2.5 na lekko i 4.0 do cięższych zadań. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisspin Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 (edytowane) Brawo Krisspin Kawał besti Wytargać takiego z kapelonów -szacun Nagrał bym filmik z holu ale musiałem mocno trzymać kij oboma rękoma Edytowane 10 Lipca 2017 przez krisspin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisspin Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 (edytowane) Te 4.0 Varivasa to tylko do ekstremalnych zadań z brzegu. Normalnie jest to 1.5. Nie piszemy postów jeden pod drugim.Chcesz coś dodać - edytuj już napisaną wiadomość. Masz na to godzinę. Edytowane 11 Lipca 2017 przez woblery z Bielska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezarx Opublikowano 11 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Rok temu przy rozmowach z twórcą ciągle słyszałem dlaczego nie łowię na uklejki. Dziwolągi tylko dawały radę. W tym roku się zmieniło. Uklejki są teraz numer 1 bolki i sumy. Został jeszcze problem dozbrojenia lub lepszego prowadzenia dużo nie zaciętych brań. Łowię na żyłkę może dlatego. Domawiam kolejną partię gumek. Pozdrawiam Cezarx 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 11 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 U mnie na uklejki siadają szczupaki, bardzo łowny model, 5g i pięknie pracuje w opadzie, jeszcze nie miałem okazji pokazać boleniom ale może uda się w tygodniu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezarx Opublikowano 11 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Potwierdzam 5 gram główka jest najlepsza w mojej wodzie. Dużo także zależy od uciągu wody. Bolki łowię ściągając wachlarzem. Uwielbiają uklejkę rybki. Wczoraj inni stali i patrzyli jak ja łowię a oni tylko machają. Pozdrawiam Cezarx 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 11 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Dzien dobry. Panie Januszu czy to pana wobki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 11 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Wyglądają jak moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 11 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Tak sie zastanawiam bo kupilem jecw stacjonarnym i pani nie bardzo wiedziala czyje to.A jakie to modele? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 11 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Jak nie znam wymiarów to trudno mi powiedzieć jakie to modele.A tak z ciekawości to gdzie je kupiłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 11 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 (edytowane) W Jasle w kielzyku Edytowane 11 Lipca 2017 przez rrthc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 11 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Nigdy nie wysyłałem woblerów do " kiełżyka ''.Może ktoś odsprzedał swoje albo to poprostu podróby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 11 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Dlatego sie pana pytam tak z ciekawosci hehe.Pani mi powiedziala ze przyszly w pudle z hurtowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalvcf Opublikowano 11 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Trochę dziwne te kółka z przodu woblerow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 11 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Faktycznie .Przednie zaczepy szersze niż moje ,tego typu kółek łącznikowych nie używam do małych woblerów od kilku lat .Nigdy moich woblerów nie było na żadnej hurtowni.Wychodzi że podróba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 11 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Mam paragon.Jutro pojda do wzrotu.A orginaly a Pana zamowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 11 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 He! Na pierwszy rzut oka to Widły! I faktycznie jak się dłużej przyjrzeć to przednie kółko jakieś większe i jest jeszcze jedna cecha wizualna która się nie zgadza z Januszowymi woblerami.... Ale trzeba przyznać , podrabiacze są coraz lepsi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 11 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Widać jak cholera inne przednie kułeczko i pyszczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi