Skocz do zawartości

Woblery i gumy Janusza Widła

Rekomendowane odpowiedzi

Przecież Januszu ten seba to NIK inny jak Tubis tylko na nowym nicku nie przejmuj się bzdurami które wypisuje to zwykły oszust .

Czy posiadasz dowód, jeśli tak to poproszę o kontakt z moderatorami, jeśli nie to proszę powstrzymaj się od szkalowania innych użytkowników.

Patrząc na widoki w tle raczej nie opuszczasz gumy na dno i szczupaki atakują ją z dołu.Wtedy pewnie takie zbrojenie się sprawdzi.Gdybym tak uzbrojoną gumą skakał po dnie to co drugi rzut rwanie.

Całkowita racja. Dlatego podstawą spinnigu jest znajomośc dna, szybkie wyciąganie wniosków i odpowiednia technika prowadzenia i zbrojenia przynęty. Na Odrze gumy zbroję w główki jiggowe i jest ok.

• Like 1

Ja zamiast nitek używam żyłki którą delikatnie nasączam kropelką ale nie za wiele by węzeł był bardzo szorski a końcówki żyłki odcinam 2mm przed węzłem i powstaje coś na kształt litery Y.

Jeszcze mi się nie zdarzyło by guma się zsuneła,jedynie co może się stać to odgryzione kopyto ale na to już chyba nie ma wpływu ;)

• Like 2

Ja zamiast nitek używam żyłki którą delikatnie nasączam kropelką ale nie za wiele by węzeł był bardzo szorski a końcówki żyłki odcinam 2mm przed węzłem i powstaje coś na kształt litery Y.

Jeszcze mi się nie zdarzyło by guma się zsuneła,jedynie co może się stać to odgryzione kopyto ale na to już chyba nie ma wpływu ;)

Jak grubej żyłki używasz?

Tapnięte smarkfonem

Rok temu przy rozmowach z twórcą ciągle słyszałem dlaczego nie łowię na uklejki. Dziwolągi tylko dawały radę. W tym roku się zmieniło. Uklejki są teraz numer 1 bolki i sumy. Został jeszcze problem dozbrojenia lub lepszego prowadzenia dużo nie zaciętych brań. Łowię na żyłkę może dlatego. Domawiam kolejną partię gumek. Pozdrawiam Cezarx

• Like 1

He! Na pierwszy rzut oka to Widły! I faktycznie jak się dłużej przyjrzeć to przednie kółko jakieś większe i jest jeszcze jedna cecha wizualna  która się nie zgadza z Januszowymi woblerami....

Ale trzeba przyznać , podrabiacze są coraz lepsi!