bercik69 Opublikowano 2 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2024 Witam.Czy można zobaczyć ten wobler tzn ,, szczupakowa dziewiątką,, ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 2 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2024 Świetna przynęta na szczupaki na starorzecza ta dziewiątka garbata . Oczywiście trzeba napisać o małym Bandziorku okoń , szczupak . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 25 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2024 Moim ulubionym, od lat, modelem jest płytka siódemka w wersji na bolenie, pracuje drobno i migotliwe. Wszystko jest fajnie jeśli trafia w pysk bolenia jak na zdjęciu poniżej Nieco gorzej jeśli w pobliżu czają się sumy, wtedy trzeba czekać, aż Janusz, przygotuje kolejną porcję smakołyków Tak to już jest z płytką siódemką, że zjada ją wszystko co znajduje się w jej zasięgu. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 25 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2024 Moim ulubionym, od lat, modelem jest płytka siódemka w wersji na bolenie, pracuje drobno i migotliwe. Wszystko jest fajnie jeśli trafia w pysk bolenia jak na zdjęciu poniżej Nieco gorzej jeśli w pobliżu czają się sumy, wtedy trzeba czekać, aż Janusz, przygotuje kolejną porcję smakołyków Tak to już jest z płytką siódemką, że zjada ją wszystko co znajduje się w jej zasięgu. Kuba co to za patyk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 25 Lipca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2024 Kocham sumy urywające płytkie 7 cm ,kocham szczupaki obcinający ten model Wobler schodzący 30 cm pod powierzchnię wody jest praktycznie nie do urwania na zaczepie.Konstukcja bardzo trwała, wytrzymuje hol około 40 sandaczy ,a po liftingu 40 następnych .Także jedyna nadzieja dla producenta w sumach i szczupakach 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 25 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2024 Zdecydowanie, sandacze szczególnie lubią egzemplarze z niebieskim grzbietem. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 30 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2024 Żar z nieba, woda trącona, ale udało się przechytrzyć pierwszą w tym roku! Przynęta Ślazurek 5cm 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.Rozbiecki Opublikowano 19 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia Dzień dobry Jak odróżnić woblery Kolegi: z drewna / korzenia od tych z pianki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 19 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia Od kilkunastu lat wszystke woblery z korzenia podpisuję J.Wideł. Starsze niż 15 lat nie mają podpisu ,wtedy wszystkie były z korzenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.Rozbiecki Opublikowano 19 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia Od kilkunastu lat wszystke woblery z korzenia podpisuję J.Wideł. Starsze niż 15 lat nie mają podpisu ,wtedy wszystkie były z korzenia.Dziękuję bardzo za odpowiedź. A te starsze, niepodpisane, mają jakieś wyróżniki, ułatwiające datowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 19 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia Tylko ja mogę określić ich wiek ,po stosowanym drucie, kolorze zastosowanych farb ,itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 19 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia Jak masz wątpliwości co do wieku moich woblerów to wyślij mi ich fotki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 6 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego Wczoraj otworzyłem sezon Bez szału jeśli chodzi o pstrongozaury, ale jak dla mnie 46 to wystarczy ????Wszyscy mówili tylko Jaskółka, a gryzły na płytką reńską Piąteczkę ???? 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 17 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca ❄️ Zadyma śnieżna, północny wiatr, ale dzięki tej rybce ten dzień zapamiętam na długo. Przynęta Płytki Szadzik 5cm ???? 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 17 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca Fajnie Cie widziec Janusz i to fajna rybka pozdrawiam i gratuluje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 17 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca Dzięki Arek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 5 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja Lekko nie było, ale najważniejsze, że sezon otwarty! Trudno się było wstrzelić z przynętą - w końcu jednak zadziałała płytka kleniowa piąteczka ???? 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 2 Lipca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca Wieczorno-nocne łowy mają swój niepowtarzalny urok. Zapadający zmierzch uaktywnia praktycznie wszystkie drapieżniki. Najczęściej zaczynam od płytkiego Zaczarowanego Ołówka (drugie zdj). Sprawdzony killerek na nocne łowy, chic nigdy nie wiadomo co na niego weźmie - sandacz, sum, szczupak, klenie 50+ i jak widać na zdjęciu piękne bolenie. Ten zbój podniósł mi nieźle adrenalinkę 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 2 Lipca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca Wieczorno-nocne łowy mają swój niepowtarzalny urok. Zapadający zmierzch uaktywnia praktycznie wszystkie drapieżniki. Najczęściej zaczynam od płytkiego Zaczarowanego Ołówka (drugie zdj). Sprawdzony killerek na nocne łowy, chic nigdy nie wiadomo co na niego weźmie - sandacz, sum, szczupak, klenie 50+ i jak widać na zdjęciu piękne bolenie. Ten zbój podniósł mi nieźle adrenalinkę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 2 Lipca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca (edytowane) Wieczorno-nocne łowy mają swój niepowtarzalny urok. Zapadający zmierzch uaktywnia praktycznie wszystkie drapieżniki. Najczęściej zaczynam od płytkiego Zaczarowanego Ołówka (drugie zdj). Sprawdzony killerek na nocne łowy, chic nigdy nie wiadomo co na niego weźmie - sandacz, sum, szczupak, klenie 50+ i jak widać na zdjęciu piękne bolenie. Ten zbój podniósł mi nieźle adrenalinkę Edytowane 2 Lipca przez Janusz Wideł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 2 Lipca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca Wieczorno-nocne łowy mają swój niepowtarzalny urok. Zapadający zmierzch uaktywnia praktycznie wszystkie drapieżniki. Najczęściej zaczynam od płytkiego Zaczarowanego Ołówka (drugie zdj). Sprawdzony killerek na nocne łowy, chic nigdy nie wiadomo co na niego weźmie - sandacz, sum, szczupak, klenie 50+ i jak widać na zdjęciu piękne bolenie. Ten zbój podniósł mi nieźle adrenalinkę 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hektor7901 Opublikowano 28 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września ok rozumiem Janusz Ostatni poust na tej stronie drugie zdj prezentujesz zaczarowany ołówek ale ten ster przypomina płytką siódemkę ?? zaczarowany ołówek 9 cm u mnie ma inny ster....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 28 Września Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września Zaczarowany ołówek jest w wersji głębokiej I płytkiej ten z ostatniego posta towersja płytka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 29 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września U mnie zaczarowany ołówek na starorzecza Bugu wiosną jest nieoceniony .Co prawda nie ma szału z wielkościami szczupaków ale to nie wina woblera . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 5 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października Dwa tygodnie temu zastanawiałem się czy to ryba się już przeżarła, czy to zima już blisko ????No, jednak faktycznie zima już blisko, w Tatrach śnieg spadł, to trzeba było się nażreć.Ostatni w tym roku boleń z Dunajca, przynęta Hiciorek 5,5cm ???? Czekamy teraz na wiosnę ???? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi