lopez77m Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Ciężko za Tobą nadążyć Janusz.I znowu trzeba będzie zrobić zamówienie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 14 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 To nie za mną ciężko nadążyć tylko za gustami rybek Uwierz mi .jak założyłem tą cytrynkę ,woda się otworzyła . Łowiliśmy we trzech.Kolega ze Szwajcarii kombinował z innymi gumami i kompletnie nic,jego kolega Francuz założył cytrynkę po mojej drugiej dobrej rybie i łowiliśmy po równo.Po kilku rybach kolega ze Szwajcarii w końcu przestał kombinować i założył ukleję cytrynkę.Przez kolejne kilka dni łoili tylko na to .Ile przerzucili ryb to wolę nie pisać bo by to dla wielu łowiących na naszych wodach zabrzmiało niedorzecznie Bardzo łowny model ,a jak się jeszcze trafi z kolorem to można się ołowić do bólu ręki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 15 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 (edytowane) Zrobiłem na priv zamówionko na te cytryny.Będą łzy nienawiści wyciskały u innych wędkarzy. Edytowane 15 Listopada 2017 przez szczupak1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 16 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Janusz ukleki znów dzałają 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 16 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Janusz ukleki znów dzałają 20171116_082800.jpg 20171116_091649.jpg 20171116_071948.jpgAleż piękne pasiaki ???? gratulacje ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasek Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 @ szczupak1 skąd wiesz że będziesz miał takie wyniki jak Janusz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Bo będę z nim łowił. Heh. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 17 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Piękne okonie pit U mnie też nadal działa uklejka 10 cm. tylko w troszkę żywszym kolorku Aż głupio teraz spać dłużej niż piąta.Najlepiej gryzą pierwszą godzinę po świcie.Dzisiaj pomimo ulewnego deszczu i spadku ciśnienia nadal chętnie przegryzały uklejkę -cytrynkę 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Fajniutki zbój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisspin Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 (edytowane) Patrząc na kolorystykę jaka działa ostatnio na moich wodach okoń w kolorze zielona cytryna to będzie strzał w dziesiątkę. Oczywiście nie zapomniałem o wiosennych zapasach . Pozostaje czekać na moje zamówienie Edytowane 18 Listopada 2017 przez krisspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Moje już do mnie jedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisspin Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Moje już do mnie jedzie.No to będzie się działo Moje "małe" zamówienie pewnie twórca pakuje i jest szanasa na testy w przyszłym tygodniu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Janusz mam pytanko na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 18 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Pisz na priv 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Januszu, imieninowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 22 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Dzięki i nawzajem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisspin Opublikowano 22 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 (edytowane) Moje "małe" zamówienie dotarło . Gumy są rewelacyjne, potrafią otworzyć każdą wodę a kolor cytryna z limonką zapowiada się bardzo obiecująco. Pozdrawiam Twórcę. Edytowane 22 Listopada 2017 przez krisspin 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert7704 Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Witam. Panie Januszu ten wobek to Pana dzieło?Z góry dziękuję za informację. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 7 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 To nie moja robota . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert7704 Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 To nie moja robota . Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Janusz przewidujesz jakieś nowości na nowy rok ? ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 11 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Napewno będą dwa nowe modele powtarzalne woblerów 5 i 7 cm. oraz dwa nowe rozmiary uklei 14 cm. i 17 cm. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Napewno będą dwa nowe modele powtarzalne woblerów 5 i 7 cm. oraz dwa nowe rozmiary uklei 14 cm. i 17 cm. No i taka wiadomość mnie cieszy Podesłałem priv 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisspin Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Napewno będą dwa nowe modele powtarzalne woblerów 5 i 7 cm. oraz dwa nowe rozmiary uklei 14 cm. i 17 cm. Janusz proszę o info jak będą dostępne ukleje 14 i 17, bo już się nie mogę doczekać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 A ten 7cm to co to będzie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi