kriskros1981 Opublikowano 18 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 Witam Panie Januszu mam takie pytanie Co to za wobler. Kiedyś tam zamówiłem u Pana . Długość 12 cm . I jeśli to nie tajemnica czy zrobiony jest z drewna czy piany ? Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 18 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 Model z pianki.Bardzo podoba się trollingowym sandaczom w pażdzierniku Kolega trafił w zeszłym roku na ten model trotkę jeziorową taką 90 + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek238 Opublikowano 18 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 Ma jakąś nazwę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 19 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Dwunastka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysio12 Opublikowano 19 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 na jaka glebokosc schodzi w trollu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 19 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 4-4,5 m. na długim dyszlu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siasiu Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 A ja też zapytam co to za wobler. Zdobyty ostatnio do mojej kolekcji Widły 30+. Nawet nie wiedziałem, że Pan robił kiedykolwiek takie z kotwiczką nie na końcu woblera tylko trochę przesuniętą do przodu. To była jakaś większa produkcja w tamtych latach, czy pojedynczy skok w bok. Może Pan coś o nim więcej napisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 2 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Masakra skąd masz takie woblery ?Ten faktycznie ma 30+ Lata licealne ,sreberko z Mallboro Przez kilka lat robiłem tylko takie z cofniętą kotwicą ,super pracują ,sporo ataków ,ale z czasem doszedłem do tego że skuteczność zacięcia jest o wiele słabsza niż na takim z kotwicą z tyłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Janusz, zaraz zamówienia się posypią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 3 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Czasem strugnę pchełki ale bardzo niechętnie Ta z fotki to prawdziwy antyk .Sam takiego nie mam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 No to teraz dopiero nabrała wartości ta pchełka 30+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 No to teraz dopiero nabrała wartości ta pchełka 30+ Na czarnym rynku chodzą po 1000zł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptr Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Na czarnym rynku chodzą po 1000zł I worek cebuli [emoji3] 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siasiu Opublikowano 6 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 I worek cebuli [emoji3]Oj przypomnę o tym worku cebuli jakby Kolega kiedyś je chciał 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Ja i worek kartofli mogę dorzucić i kostkę smalcu - będzie się komponować z tą cebulą 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 9 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Wiosna zbliża się małymi kroczkami to i pomalutku trwają przygotowania do sezonu.Nowością w moim tegorocznym arsenale będzie ukleja 16 cm.Selektywna przynęta szczupakowo-sandaczowa daje możliwość zastosowania pojedynczego grubego haka 7/0 a to już wystarczająco pewne uzbrojenie zarówno na suma jak i głowacicę.Akcja tej gumy napewno spodoba się tym gatunkom.Szybka ,wąska praca ogonka przy jednoczesnym bardzo energicznym migotaniu korpusu.Warto było się przyłożyć do dopracowania akcji w każdym detalu.Mam nadzieję że łownością nie będzie odbiegać od uklei 10 cm.Dla porównania 16-tka i 10-tka 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Piękne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Janusz moze bys pomyslal nad mniejsza ukleja np.8cm,bo ta 10 to juz kawal gumy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 9 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Jest okonek 8 cm.W kolorach uklei robi za uklejkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_lbn Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Panie Januszu jaka waga tej 16' ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiddoR Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Panie Januszu czy można już zamawiać te 16tki?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drakmen Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Też jestem bardzo ciekawy tej wagi. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisspin Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Piękna wiadomość przy piątku. I nie mam wątpliwości, że będą skuteczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Fajnie widzieć je w realu , czekamy na informację o wadze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fefko Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Janusz, potrzebne wsparcie. Proszę o rozszyfrowanie tej bandy Twoich woblerków. Które z nich nadadzą się na majowe wędkowanie na Sanie pstrągów? Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi