Skocz do zawartości

Woblery i gumy Janusza Widła

Rekomendowane odpowiedzi

Dziękuję  :) Na emeryturę się nie wybieram  :) Robię zapasy gum na sezon Także nie powinno braknąć łownych kolorków na początku sezonu.Oczywiście cały czas są dostępne ,rozsądni nie lubiący czekać na zamówienie zamawiają już teraz  :)

Dziękuję  :) Na emeryturę się nie wybieram  :) Robię zapasy gum na sezon Także nie powinno braknąć łownych kolorków na początku sezonu.Oczywiście cały czas są dostępne ,rozsądni nie lubiący czekać na zamówienie zamawiają już teraz  :)

Ja już mam 10cm zamówione w styczniu a nowości jakieś tydzień temu dotarły :)

• Like 1

Ja też się do życzeń dołączam, dużo zdrowia i wytrwałości w produkcji tak fajnych przynęt.

Nie będę pytał nawet które to urodziny ale sądząc po moich woblerkach to trochę wiosenek już Kolega ma.

Przy okazji do mojej kolekcji dołączył kolejny widełek 30+

Chyba niedługo powstanie muzeum Twoich prac w Nowym Sączu jak mi tak dalej będzie szło.

post-61321-0-72296100-1523039730_thumb.jpg

post-61321-0-71422300-1523039742_thumb.jpg

Dziękuję za życzenia grzesiek.p  :) Nowe modele woblerów będą jak znajdę na nie czas ,na razie tego najbardziej mi brakuje.Faktycznie Siasiu trochę eksponatów muzealnych już masz  :) Po tym to chyba deptały dinozaury  ;)

post-54111-0-20045600-1523456541_thumb.jpg 

Propozycja na majówkę dla lubiących łowić lekkim sprzętem.Okonek 8 cm. świetnie nadaje się do wyłuskiwania szczupaków i sporych okoni z traw i trzcin.Lekka 8 gr. gumeczka super działa na płytkiej wodzie z główką 4 gr.

• Like 1

Ten sam. :) Sam żadko sięgam po tego " paprocha" choć wiem że jest łowny. Zaskoczyło mnie spore zainteresowanie tym modelem w tym roku. Zebrało się już spore gono" wyznawców " :D okonka 8 cm.a co za tym idzie wydziwiania z kolorkami nie brakuje. Nie ma ich na pierwszej stronie w moim temacie ale dla zainteresowanych numeracja kolorków taka sama jak dla okoni 13 cm.