rd1_68 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 100 lat w zdrowiu i nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Bardzo dziękuję Dzisiaj córka życzyła mi taaaaakich ryb z taaaakimi zębami i tego się trzyman 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Zdrówko Jaśku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Dzięki Arek .Znasz powiedzenie Kto pije i pali ten nie ma robali Mam nadzieję że jeszcze troszkę zdrówka będzie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Znam, praktykuję i polecam S&D&R 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Noto Janku duuuuzo duuuuzo Zdrówka.I ze sto lat minimum bys jak najdłuzej tworzył nam te łowne zabawki.Wielkie pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Najlepszego Janusz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Za twoje zdrowie Januszu Mam nadzieje jak narazie na emeryturę się nie wybierasz ,bo kto będzie takie genialne gumy robił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Dziękuję Na emeryturę się nie wybieram Robię zapasy gum na sezon Także nie powinno braknąć łownych kolorków na początku sezonu.Oczywiście cały czas są dostępne ,rozsądni nie lubiący czekać na zamówienie zamawiają już teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Dziękuję Na emeryturę się nie wybieram Robię zapasy gum na sezon Także nie powinno braknąć łownych kolorków na początku sezonu.Oczywiście cały czas są dostępne ,rozsądni nie lubiący czekać na zamówienie zamawiają już teraz Ja już mam 10cm zamówione w styczniu a nowości jakieś tydzień temu dotarły 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Uklejki 16 cm.w stnowanych kolorach.Są dni że rybkom nie pasują mocne oczojebne akcenty i wtedy warto założyć coś takiego. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Że zapytam. A te wąskie 7cm woblery, co to o nich mowa była jakiś czas temu, to kiedy będą? Pozdrowienia i wszystkiego urodzinowego!???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siasiu Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Ja też się do życzeń dołączam, dużo zdrowia i wytrwałości w produkcji tak fajnych przynęt.Nie będę pytał nawet które to urodziny ale sądząc po moich woblerkach to trochę wiosenek już Kolega ma.Przy okazji do mojej kolekcji dołączył kolejny widełek 30+Chyba niedługo powstanie muzeum Twoich prac w Nowym Sączu jak mi tak dalej będzie szło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Dziękuję za życzenia grzesiek.p Nowe modele woblerów będą jak znajdę na nie czas ,na razie tego najbardziej mi brakuje.Faktycznie Siasiu trochę eksponatów muzealnych już masz Po tym to chyba deptały dinozaury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysju Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Czy masz w swoim arsenale - gumki 4-5 cm , które tylko migają bokami , bez akcji ogonowej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Nie znam gumek które tylko migają bokami .Jaskółi i inne tego typu bez kopytka nie mają pracy własnej także nie bardzo wiem o co pytasz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysju Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Fakt , źle to sformułowałem. Chodzi mi pracę przybliżoną do Twojej igiełki płytko-chodzącej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Igiełki niczym nie zastąpisz Morderczy woblerek. Z moich gum najbardziej woblerowo chodzi ukleja 10 cm.Każdy kto miał ją na wędce wie o czym piszę i o efektach nie muszę przekonywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub H Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Panie Januszu,a jaką technikę prowadzenia uklejki stosuje Pan podczas łowienia szczupaków? Jednostajne prowadzenie, czy może delikatne podbijanie z opadem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 U mnie w maju najlepiej sprawdza się wolne,jednostajne prowadzenie z krótkimi przerwami w zwijaniu. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Propozycja na majówkę dla lubiących łowić lekkim sprzętem.Okonek 8 cm. świetnie nadaje się do wyłuskiwania szczupaków i sporych okoni z traw i trzcin.Lekka 8 gr. gumeczka super działa na płytkiej wodzie z główką 4 gr. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Toten sam model co w tamtym roku czy nowość ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Ten sam. Sam żadko sięgam po tego " paprocha" choć wiem że jest łowny. Zaskoczyło mnie spore zainteresowanie tym modelem w tym roku. Zebrało się już spore gono" wyznawców " okonka 8 cm.a co za tym idzie wydziwiania z kolorkami nie brakuje. Nie ma ich na pierwszej stronie w moim temacie ale dla zainteresowanych numeracja kolorków taka sama jak dla okoni 13 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 No to ja polecam tym co nie znają praca dopracowana do perfekcji (łowne skubańce) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi