psd27 Opublikowano 13 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 Janusz, jakoś nie zauważam luzow w swoim pudełku z Twoimi woblerami :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 13 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 Bo masz ich tyle że jak Ci szczupaki kilka odgryzą to nawet nie widać że coś ubyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 13 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 Chyba kilkadziesiąt ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 13 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 (edytowane) Janusz, jakoś nie zauważam luzow w swoim pudełku z Twoimi woblerami :-PPaweł, bo dawno mnie u Ciebie nie było. Zrobię Ci wjazd na chatę i luzik w pudełku ;-)))Ale uwaga, plastiku w łapy nie biorę, tylko drewienko ;-))))) Edytowane 13 Maja 2018 przez bartolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 14 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 Chyba kilkadziesiąt ????Raczej kilkaset ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 14 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 Jakby Ci szczupale zeżarły koło setki to pewnie byś zauważył. Wiesz co dobre i po prostu łowisz na moje woblery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartoslaw Opublikowano 25 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 Nie wierzę....Wątek twórcy na 3 stronie,a na giełdzie ceny rekordowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 25 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 Nie piszę o bzdurach w rodzaju że coś robię , czy będę coś robił żeby tylko napędzać wątek .Mój temat aktualizują użytkownicy moich przynęt.Jeśli chcą się pochwalić sukcesami na moje przynęty to się pochwalą.Nie chwalą się to pewnie nic nie łowią Oczywiście żartuję, na priw dostaję fotki z pięknymi rybami .Nie wszyscy chcą się chwalić na co łowią i gdzie.Może co odważniejsi się pochwalą 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 25 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 Jeszcze inni, czekają w kolejce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 7 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 Nie znoszę dozbrojek .Jednak w przypadku nowej uklei 16 cm. bez tego się nie obędzie.Ostatnie kilka dni uparłem się na ten model żeby mieć jasność w temacie.Kilka ładnych brań zarówno sandaczy jak i szczupaków i tylko wyjęty jeden sandaczyk 55 cm.Albo puste łupnięcia albo spady zaraz po zacięciu.Jedynym sensownym rozwiązaniem zbrojenia będzie wkręcana główka z dwoma kotwicami.Zbrojenie w hak 7,0 pewnie zda egzamin w przypadku takich sandaczy jak na fotce.Ten "paproszek" w pysku sandacza to płotka 13 cm.Pewnie uklejkę 16 cm.tak samo by łyknął i nie byłoby problemu z zacięciem 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek19176 Opublikowano 12 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 12 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Bartek te potworki łowi na Hiciorka, dedykowanego boleniom.Pewnie klenie się nie znają ,ale najważniejsze że działa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 13 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Amatorzy selektywnego okonia 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 13 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Ładne ryby Jak to 13 cm. okoń to ile miały te tęczaki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 13 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Dziękuję.Nie to mniejszy okoń (8cm), ale jak na używane przynęty był całkiem selektywny.Te powyżej miały jakieś 70 i 75cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 13 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 No toby się zgadzało Jakby to był okoń 13 cm. to musiałyby mieć po metrze Parę lat temu takie łowiłem w USA 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tykrysek1 Opublikowano 13 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Witam panie Januszu co to za wobki? Praca rewelacyjna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 13 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Dwie od góry to stare brzanówki,- najlepsze na świecie - ewer!!!!!!Sory Jasiek ,- ale się nie mogłem powstrzymać 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 13 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Zgadza się Arku Stare modele z korzenia .Drugi od góry to aktualnie model powtarzalny "Bańdziorek " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 21 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Pokręciło się coś tym rybkom Żar z nieba nie do wytrzymania ,a one gryzą Dzisiejsze faworytki: ukleja 10 cm. z ręki i płoć 13 cm . z trola.Obie opalizująca perła. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Brawo Jasiek!!!Widzę,- po kolorze wędki, że i na moim ukochanym Podhalu zawitała tęcza tolerancji A tak już bez jadu,- sina perła zawsze dobrze działała tylko teraz mało kto ją robi fajnie, że zawitała w Twoich wyrobach 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 25 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Ojtam,ojtam jak różowa wędka to jakoś tak inaczej. Kolegów którzy zwracają uwagę na kolor tej wędki proszę o wybaczenie bo nie wiedziałem że będą nad wodą i dlatego nie jestem ani ogolony ,ani uczesany 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek19176 Opublikowano 5 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 (edytowane) Wczoraj doszła przesyłka Wieczór nad wodą zaowocował jednym boleniem. Nie on był celem , a klenie. Woda mocno spada więc co tydzień muszę ich szukać od nowa. Trzy brania lecz żadna ryba nie wyjechała. Najgorsze że jedna poszła z wobkiem, przetarła żyłkę o kamienie Edytowane 5 Lipca 2018 przez bartek19176 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 5 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Jak widzę "Hiciorki "dają radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek19176 Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Przerobilem setki woblerow czy to firmowych czy seryjnych. I niewiele z nich spełnia moje oczekiwania. Jedne mimo że są dobre to są drogie, a na moim łowisku szczepów co nie miara. Cieciorka mogę prowadzić po łuku jak i zatrzymać w nurcie. Nie wykłada się tylko cały czas kusi i pracuje. Obecnie lowie na nie albo gloogi 3.5cm Nic więcej mi nie trzeba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi